Contact

x
Trendrapport: de liefde tussen sales en operatie

Trendrapport: de liefde tussen sales en operatie

Het trendrapport ‘De Liefde tussen sales en operations’ biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek. Afgelopen zomer hebben managers van organisaties in de wholesale, retail en maakindustrie deelgenomen aan een onderzoek waarbij Ctac wilde achterhalen welke factoren invloed hebben op deze complexe relatie.

Openhartige gesprekken

In openhartige gesprekken met vooraanstaande managers in beide disciplines is stilgestaan bij het feit dat de klant steeds meer centraal staat. En dat een customer experience-strategie een intensieve samenwerking tussen alle bedrijfsonderdelen vereist. Maar hoe verloopt die samenwerking? Niet spanningsloos zo is aangetoond. In dit rapport wordt ingegaan op de oorzaken van de spanning tussen afdelingen waar veel bedrijven mee kampen en de impact die technologie en de menselijke factor hebben op de relatie tussen deze verschillende disciplines. En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde tussen sales en operations weer te laten opbloeien.

Leer van collega managers en download het trendrapport. Samengesteld door RVS Marketing in opdracht van Ctac.

Infographic

Naast het trendrapport heeft Ctac ook een infographic gemaakt. Deze infographic geeft inzicht in de oorzaken en laat zien hoe de harten van sales en operations sneller kunnen gaan kloppen voor elkaar. Bekijk de infographic.


Campagnelogo_CTAC-transparant.png