Contact

x
Recorded Webinar 'Security in a multi-cloud environment'

Recorded Webinar: Security in a multi-cloud environment

Tuesday, June 5, 2018 | Webinar

Zeg je data security dan zeg je vandaag de dag GDPR. Maar de veiligheid van organisaties staat natuurlijk compleet los van 25 mei. Het is een onderwerp van alle tijd. Hoe zorg je in een multi-cloud IT-landschap voor een effectieve, overkoepelende beveiliging? Krijg antwoord op je vragen tijdens de recording van het webinar ‘Security in een multi-cloud omgeving’.

Wat mag je verwachten?

We leggen je uit hoe je in een decentrale multi-cloud omgeving tóch een centraal beeld van jouw veiligheid creëert. Zodat je precies ziet wat er in je applicatielandschap gebeurt en je vreemde gebeurtenissen vroegtijdig signaleert.

Dé oplossing voor Cloud Security

Tijdens het webinar maakt u kennis onze gloednieuwe dienst voor de proactieve bewaking van uw multi-Cloud omgeving. Deze dienst houdt continu bij wat er gebeurt op het dark web, detecteert zwakke plekken in uw landschap en signaleert opvallende acties. Over alle clouds heen. Zo beweegt uw veiligheidsstrategie altijd mee met de veranderende wet- en regelgeving, én met uw veranderende IT-landschap. Dat geeft rust.

Webinar terugkijken

Bekijk de opname van het webinar