Contact

x
Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

Henny Hilgerdenaar (1960)
CEO en lid van de Raad van Bestuur Ctac NV

Henny-Hilgerdenaar-(CEO).jpgHenny Hilgerdenaar heeft na zijn opleiding Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg zijn carrière invulling gegeven door het bekleden van de functie van Central IT Manager bij Fuji Film Tilburg. Vanaf 1994 was Henny betrokken bij de oprichting van Ctac. Destijds was hij verantwoordelijk voor Sales en Delivery. Henny was van 2001 tot 2005 CEO van Ctac, waarna hij de Managed Services organisatie heeft opgericht en uitgebouwd binnen Ctac.

Sinds 1 januari 2010 is Henny wederom CEO bij Ctac. In de functie van CEO is Henny verantwoordelijk voor in- en externe communicatie, het commercieel beleid en de internationale activiteiten van Ctac. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het formuleren van strategische voorstellen ter bespreking en beslissing in de Raad van Bestuur van Ctac NV.

CFO en lid van de Raad van Bestuur Ctac NV

Op dinsdag 24 september a.s. tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt Pieter-Paul Saasen (1974) voorgedragen voor de benoeming tot lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Financial Officer.