Contact

x

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

Henny Hilgerdenaar (1960)
CEO en lid van de Raad van Bestuur Ctac NV

Henny-Hilgerdenaar-(CEO).jpgHenny Hilgerdenaar heeft na zijn opleiding Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg zijn carrière invulling gegeven door het bekleden van de functie van Central IT Manager bij Fuji Film Tilburg. Vanaf 1994 was Henny betrokken bij de oprichting van Ctac. Destijds was hij verantwoordelijk voor Sales en Delivery. Henny was van 2001 tot 2005 CEO van Ctac, waarna hij de Managed Services organisatie heeft opgericht en uitgebouwd binnen Ctac.

Sinds 1 januari 2010 is Henny wederom CEO bij Ctac. In de functie van CEO is Henny verantwoordelijk voor in- en externe communicatie, het commercieel beleid en de internationale activiteiten van Ctac. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het formuleren van strategische voorstellen ter bespreking en beslissing in de Raad van Bestuur van Ctac NV.

Douwe van der Werf (1955)
CFO en lid van de Raad van Bestuur Ctac NV

Douwe-van-der-Werf-10(CFO).jpgDouwe van der Werf is sinds 1 april 2012 in dienst van Ctac en sinds 16 mei 2012 financieel directeur van Ctac. Van der Werf studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van 1997 tot 2003 was hij CFO bij Heerema Fabrication Group. Daarna vervulde hij dezelfde functie bij Grontmij NV. In 2009 trad hij in dienst als CFO bij Breevast NV.

In de functie van CFO is Douwe verantwoordelijk voor financiën en juridische zaken alsmede Human Resources. Naast zijn functie bij Ctac is Van der Werf parttime verbonden aan de (post master)-accountancyopleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam.