Ready to accelerate your ambition and join our team? Then have a look at our vacancies and apply!

Thank you for your application!

WHAT TO EXPECT

We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze reactie laat maximaal twee weken op zich wachten.

Wil je meer weten over de functie waar je op gesolliciteerd hebt? Neem dan contact op met recruitment of een toekomstige collega. De gegevens vind je op deze pagina.

Groen licht? Dan heb je binnenkort je eerste gesprek met een recruiter en je toekomstige manager.

Read More

APPLICATION PROCEDURE

Na het eerste gesprek volgt een gesprek met een consultant en/of iemand van de directie. Tijdens dit gesprek krijg je alle gelegenheid om jouw ervaring, skills en kennis uitgebreid toe te lichten. Mogelijk volgt er na dit gesprek nog een assessment. Bij ‘gebleken geschiktheid’ doen we je een aanbod.

Niets weerhoudt jou nog van een vliegende start bij Ctac. Je ontvangt praktische informatie en een leuke verrassing. Nu ben je helemaal klaar voor jouw eerste werkdag en het uitgebreide introductieprogramma.

Read More

Professionaliteit en gezelligheid

Ctac is een Brabants bedrijf. En dat merk je. Hier wordt hard en professioneel gewerkt. Maar we houden ook van gezelligheid en Bossche Bollen. Bij Ctac investeren we continu in onszelf, in elkaar en in de toekomst. Daarnaast hebben wij een duidelijke visie op technologie. Onze mensen zijn koplopers als het gaat om het toepassen daarvan. Bovendien kunnen we ieder project van start tot finish uitvoeren. Zo helpen we klanten hun ambities te overtreffen.

Read More
ASK RECRUITMENT
Ann Wellens
+32 (0)498 12 28 12
consultant