Manufacturing

Word de slimste fabriek: zorg voor maximaal inzicht in je bedrijfsprocessen, optimale leverbetrouwbaarheid en tevreden klanten

Tobias Pauwels

Sales Manager

Word wendbaar en speel in op snel veranderende klantwensen

Realiseer een ferme grip op al je bedrijfsprocessen

Innoveer je productiebedrijf continu met Industrie 4.0

Manufacturing: ontwikkel de slimste fabriek

Succesvolle productiebedrijven zijn in staat om in te spelen op klantwensen en houden grip op planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Ze bewaken marges, creëren een optimaal rendement en zorgen voor tevreden klanten. Hoe? Door zich verder te ontwikkelen naar de slimste fabriek.

Meer invloed van de eindklant

De productiewereld beweegt sneller dan ooit. Dat heeft alles te maken met veranderende invloed van de eindklant. Leverbetrouwbaarheid is daarbij essentieel. Dat betekent dat je een ferme grip nodig hebt op relevante bedrijfsprocessen, zoals productieplanning. Daarnaast veranderen bedrijfsmodellen van productiebedrijven: steeds vaker bieden bedrijven diensten aan in plaats van producten. En met de komst van Industrie 4.0 lijken de technologische mogelijkheden oneindig.

Op naar de slimste fabriek

Ctac helpt productiebedrijven met het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Uiteraard denken we graag met je mee over de meest efficiënte oplossingen, specifiek voor jouw bedrijf. Op die manier krijg je maximaal inzicht in planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Zo maken we samen jouw productiebedrijf tot de slimste fabriek.

De manufacturingbranche heeft geen geheimen meer voor Ctac. Dankzij jarenlange ervaring in de sector weten we precies wat er speelt en welke trends eraan komen. Wil je meer weten over hoe jouw productiebedrijf de slimste fabriek kan worden? Neem dan contact met ons op.

SAP S/4HANA Public Cloud voor je productiebedrijf

De enige zekerheid die je in de productiesector hebt, is dat het continu verandert. Om mee te blijven bewegen, moet je grip houden op bedrijfsprocessen, inzicht hebben in alles wat je doet en optimaal wendbaar zijn om snel te kunnen aanpassen. Maar hoe realiseer je dat?

Download de brochure

SPAAS
KAARSENFABRIKANT SPAAS VERTELT HET HELE VERHAAL MET INRIVER PIM EN CTAC
Voor de inkoop en verkoop willen afnemers alles weten van de kaarsen. Om afnemers hier zo goed mogelijk in te voorzien, hielp Ctac bij de implementatie van PIM Systeem inriver.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.