Vastgoed

De vastgoedsector wordt tegenwoordig geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het gezicht van de steden verandert en de technologische evolutie zit in een stroomversnelling

Wicher Meursing

Market Lead Real Estate

De vastgoedmarkt

De vastgoedsector wordt tegenwoordig geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het gezicht van de steden verandert en de technologische evolutie zit in een stroomversnelling. Door die snelle technologische ontwikkelingen is vastgoed niet langer alleen maar de samenvoeging van gebouwen en mensen. Slimme steden, mobiliteit, het IoT … maak gebruik van de technologie en bereid u voor op een dynamische toekomst.

Onze experts helpen je grip te krijgen op de uitdagingen in je sector. Dat doen we door je te inspireren en te adviseren, je te helpen je processen te verbeteren en je te ondersteunen met praktische oplossingen voor alle aspecten van je bedrijfsbeheer.

AG REAL ESTATE
AG REAL ESTATE STAP VOOR STAP NAAR DE CLOUD MET CTAC
AG Real Estate groeit in snel tempo. Om die groei te faciliteren, staat digitalisering hoog op de agenda. Als Cloud Integrator van AG Real Estate host Ctac verschillende applicaties van het bedrijf.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.