Retail

De uitdagingen voor retailers nemen elke dag toe. De wereld wordt steeds digitaler en daardoor steeds kleiner en transparanter. In die wereld moet je onderscheidend blijven en de hoge verwachtingen van je klanten keer op keer overtreffen.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

  Overtref de verwachtingen van je klant

  Bied persoonlijke aanbiedingen, met een hoge relevantie

  Maak van al je klanten een fan

  Stel uw klant centraal

  De uitdagingen voor retailers nemen elke dag toe. De wereld wordt steeds digitaler en daardoor steeds kleiner en transparanter. In die wereld moet je zich onderscheiden en de hoge verwachtingen van je klanten overtreffen door hen keer op keer te verrassen. Zoals je ook moet zorgen voor een gestroomlijnde en kostenefficiënte afhandeling aan de achterkant van uw bedrijf.

  Retail

  In een wereld waarin alles om de klant draait, moeten retailers de reis die iedere individuele klant maakt – van oriënteren, beslissen en aanschaffen tot leveren en retourneren – helemaal begrijpen en kunnen beïnvloeden. Elke stap in die klantreis brengt specifieke vragen en uitdagingen met zich mee voor retailers. Van de optimale beschikbaarheid van productinformatie en de voorraad, tot de logistieke en financiële afhandeling van retourzendingen. Van het verleiden van nieuwe klanten tot het veranderen van een gewone shopper in een trouwe fan.

  Stel uw klant centraal als retailer

  Retailers die op zoek zijn naar de juiste antwoorden, nodigen wij uit om kennis te maken met ons House of Retail. Wij bieden heldere adviezen, ondersteunende diensten en slimme oplossingen voor elke winkel die de klant echt centraal wil stellen.

  ACTION
  KLAAR VOOR NÓG MEER GROEI DANKZIJ POS-SYSTEEM XV RETAIL SUITE 5
  Action wil nog verder groeien: meer filialen in steeds meer landen. Ctac vernieuwde voor Action het point-of-sale-systeem (POS), het loyaliteitsplatform én de daarbij horende infrastructuur.

  MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief