Warehouse Management

Bied helderheid over levertijden en beschikbaarheid. Als retailer wilt u optimaal kunnen voldoen aan de klantverwachtingen.

Tobias Pauwels

Sales Manager

Optimaal voldoen aan klantverwachtingen

Je wilt optimaal kunnen voldoen aan klantverwachtingen, via welk kanaal je ze ook bedient. Dat betekent wel dat je volledig in control moet zijn over je voorraad en de voorraadstand en weet waar producten zich in de keten en je organisatie bevinden.

Bied helderheid over levertijden en beschikbaarheid

Richt flexibele magazijnprocessen in en speel makkelijker in op alle processen binnen je bedrijf

Krijg betrouwbaar en real-time zicht op je voorraden en je magazijnprocessen a.d.h. een wms

Warehouse Management

Producten zijn voortdurend in beweging. Ze bewegen door de keten, door uw magazijnen of zijn onderweg naar vestigingen. Pas wanneer u volledig zicht hebt op de exacte locatie van al uw producten – en daarmee op de stand van uw voorraad – kunt u goed onderbouwde beloftes doen aan uw klanten. Of het nou gaat om precieze levertijden of de beschikbaarheid in andere winkels; alles valt en staat met de mate waarin u zicht hebt op uw warehouse.

Makkelijk inspelen op verandering

Zicht hebben op de voorraadstand is één ding. Zeker zo belangrijk is de snelheid en het gemak waarmee je in de loop van de dag inspeelt op verzoeken en veranderingen. Hoe flexibeler je je magazijnprocessen inricht, hoe makkelijker het wordt om gedurende de dag in te spelen op alle processen binnen je bedrijf.

Om dit te realiseren, moet je een betrouwbaar en – als het kan – realtime zicht hebben op je voorraden en op de processen die zich in je magazijnen afspelen. Dat betekent dat je moet kunnen steunen op een krachtig voorraadsysteem voor warehouse management (warehouse management system of wms). Maar dat is niet alles. Je voorraadbeheersysteem moet naadloos integreren met je order-, kassa-, retour- en transportsysteem. Wij hebben uitgebreide ervaring met begeleiding en implementatie van een warehouse management system en transport management system bij toonaangevende retailbedrijven. Onze experts helpen je om de controle te nemen en zowel je organisatie als je IT-landschap zo vorm te geven, dat je in staat bent om je klanten optimaal te bedienen en je servicebelofte na te komen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.