Business Partners

Om altijd de beste service te kunnen bieden, werkt Ctac samen met een aantal partners
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

SAP Platinum Partner

De implementatie van SAP oplossingen raakt alle processen in jouw organisatie. Daarom draait een implementatie niet alleen om soft- en hardware maar vooral om aanpassingen in de organisatie, een goed begrip van de bedrijfsprocessen en de mensen die met de systemen werken. Daarnaast kent elke branche zijn specifieke uitdagingen. Daarom werkt SAP samen met partners die gespecialiseerd zijn in bepaalde branches en vakgebieden.

Microsoft Solutions Partner

Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Met meer dan 100.000 collega’s in ruim 60 landen werkt Microsoft aan het inlossen van deze belofte. Microsoft is de grootste software leverancier ter wereld. Microsoft Nederland telt 500 medewerkers. De verkoop van de Microsoft-producten en -diensten verloopt via het indirecte model: partners en resellers verzorgen de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie.

Exclusieve Partner Precisely (voorheen Winshuttle)

Ctac is de exclusieve partner van Precisely in België. Met Precisely transformeer je de werkwijze van jouw organisatie. Dankzij krachtige workflow-enabled processen en slimme automatisering veranderen alledaagse SAP gebruikers in powerusers.

Inriver Platinum Partner

Ctac is Platinum partner van inriver. Inriver is leverancier van product informatie management-oplossingen. Op die manier helpt Ctac retailers, wholesalers en manufacturers om het complete (online)aankoopproces van klanten nog beter te stroomlijnen.

Boomi

Ctac beschikt dankzij het partnerschap met Boomi (voorheen Dell Boomi) over een krachtig, betaalbaar, snel en veilig integratieplatform in de cloud. Boomi is een waardevolle aanvulling op de integratieportfolio van Ctac. Boomi is geschikt voor bedrijven van klein tot groot, met uiteenlopende IT resources en budgetten.

Bynder DAM

Bynder is de snelste manier om digitale bestanden professioneel te beheren. Het prijswinnende platform voor digital asset management (DAM) biedt marketeers een slimme manier om grafische bestanden, video’s en documenten te vinden en delen. Ctac werkt samen met Bynder, software voor het managen van digitale assets zoals foto’s, video’s, banners en meer.

IBM Advanced Business Partner

Ctac is Advanced Business Partner van IBM. IBM is een van de wereldleiders op het gebied van Informatie Technologie (IT). Dit bedrijf is betrokken bij het uitvinden en integreren van hardware, software en diensten om vooruitstrevende bedrijven, instellingen en mensen succesvol te laten zijn.

Ometa

Ometa biedt een no-code platform voor systeemintegratie, digitale samenwerking en casemanagement. Het productbedrijf richt zich op de continue ontwikkeling en verbetering van haar software. Het product van Ometa bevat een wereldwijd gecertificeerde SAP-connector en gebruikt voornamelijk Microsoft Office 365 / SharePoint om nieuwe digitale werkplekken te creëren die zijn geïntegreerd met de back-end SAP-processen.

EPI USE Labs

Ctac en EPI-USE Labs hebben een hecht partnership. Samen helpen we klanten hun SAP landschappen te transformeren en de prestaties, het beheer en de beveiliging van SAP systemen te optimaliseren. De Data Sync Manager™ draagt bij aan betere test- en ontwikkeldata voor jouw SAP landschap én zorgt voor kostenbesparing.

Meerdere klanten in België en Nederland maken gebruik van oplossingen en diensten uit ons gezamenlijke portfolio. EPI-USE Labs levert haar oplossingen aan meer dan 1.100 klanten in 49 landen.

Ask Roger!

Microsoft Gold Partner Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten van klanten en helpt bedrijven om beter en slimmer te communiceren. Daarbij speelt telefonie een rol. Maar denk ook aan andere technologieën zoals chat, spraak, WhatsApp en bots. Door de inzet van Artificial Intelligence en koppelingen met onderliggende CRM/back-end systemen creëert Ask Roger! verbeterde customer journeys. Ask Roger! wil zo happy customers crëeren, nu en in de toekomst. Het bedrijf heeft diepgaande ervaring op het snijvlak van telecom en Microsoft Teams.

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is ’s werelds meest uitgebreide en breed toegepaste cloudplatform, dat meer dan 200 volledig uitgeruste diensten aanbiedt vanuit datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten – waaronder de snelst groeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstellingen – gebruiken AWS om kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te innoveren.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.