Programma- en Verandermanagement

Maak gebruik van ervaren programma- en verandermanagers om jouw programma voor strategische veranderingen tot een succes te maken.

Wil Daniëls

Program Manager / Project Manager bij Purple Square

Bouw op ruime ervaring met programma- en verandermanagement

Neem jouw organisatie soepel mee in cruciale veranderingen

Maak de kans op een succesvol programma zo groot mogelijk

Programma- en Verandermanagement: leid jouw programma in goede banen

Een programma is een traject om strategische doelen te behalen. Om zo’n strategisch veranderprogramma in goede banen te leiden en te laten ‘landen’ binnen jouw organisatie heb je ervaren programma- of verandermanagers nodig.
Ctac en Purple Square kunnen je daarbij helpen!

Boek meer resultaat met ervaren programmamanagers

Onze programmamanagers weten welke stappen optimaal bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie. Ze wegen af welke resultaten snel haalbaar zijn, om binnen jouw organisatie momentum en geloof te creëren in de te behalen doelstellingen. Daarnaast dragen ze voortdurend en met overtuiging het belang van het programma en bijbehorende veranderingen uit. Zo weet iedereen waarom het project én ieders bijdrage belangrijk is, maar ook wat het oplevert.

Voorbeeld: programma van Philips

Philips is een voorbeeld van een multinational met een langjarig programma om een andere strategische richting in te slaan. Het Eindhovense bedrijf transformeert van een producent van diverse technische producten (zoals tv’s, audio en videoapparatuur, MRI-scanners) in een Health Tech-bedrijf waar big data, software en diensten de sleutel tot succes is.

Verandermanagement cruciaal voor snelle adoptie

Goed verandermanagement is essentieel voor de adoptie van de nieuwe situatie en het opbouwen van nieuwe vaardigheden voor een succesvolle transitie. Afhankelijk van het type transitie en de cultuur van jouw organisatie volgen onze programma- of verandermanagers de juiste veranderstrategie. Het kan verstandig zijn om een programma- én een verandermanager in te huren. Op die manier kunnen de managers zich richten op hun eigen specialiteiten en elkaar aanvullen tijdens het gehele traject.

Schakel de ervaren programma- en verandermanagers van Ctac in om ervoor te zorgen dat jouw programma vlekkeloos verloopt. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.