Technisch Applicatie Beheer

Zorg voor optimale beschikbaarheid van uw systemen met technisch applicatiebeheer voor SAP en Microsoft.

Tobias Pauwels

Sales Manager

Ondersteuning op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms

Zowel 24-uursondersteuning on-site of tijdelijke ondersteuning

Totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte

Om je klanten elke dag opnieuw optimaal te kunnen bedienen, moet je kunnen bouwen op uw IT-systemen. Ctac levert álle technische diensten die vereist zijn voor een vlekkeloze beschikbaarheid van je systemen. Denk daarbij onder meer aan setup, configuratie, upgrades en patches, performance analyse en tuning. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms.

SAP en Microsoft expertise

Ctac paart diepgaande SAP en Microsoft expertise aan kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Wat betekent dat we zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterk accent op verbetering.

Totaalaanpak op maat

Ctac biedt totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat u slechts afneemt wat u nodig hebt. Wij excelleren in prijs-kwaliteitverhouding en efficiency. En ontzorgen je door superieure techniek.

Wij bieden het beste in termen van beschikbaarheid, continuïteit en performance. Of het nu gaat om 24-uursondersteuning on-site of tijdelijke ondersteuning. We garanderen non-stop ondersteuning van je bedrijfsprocessen. En onderscheiden ons door een pro-actief beleid, waardoor mogelijke issues in een pril stadium worden gespot én verholpen.

Grootste beheerteam van Nederland

Ctac is een gecertificeerde SAP en Microsoft partner met het grootste beheerteam van Nederland. Dankzij onze schaalgrootte bent u bovendien verzekerd van een superieure kwaliteit tegen een bescheiden prijs. Wij zorgen dat je systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn.

vertref de klantverwachtingen

Je wil je klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat je moet kunnen bouwen op systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van de business en je klanten. Zoals je ook moet kunnen bouwen op systemen die altijd beschikbaar zijn.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.