Contact

x
Ontwikkelen

Ontwikkelen

Soms kunt u er niet omheen: u moet aanvullende software ontwikkelen. Als de standaard software niet goed genoeg is, bijvoorbeeld. Tijdens deze trainingen leert u hoe.

Overzicht ontwikkeltrainingen

Als softwareontwikkelaar moet u meer kennen dan alleen de code. Een functioneel ontwerp kunnen vertalen naar een goed werkende oplossing hoort er ook bij. Natuurlijk voldoet uw oplossing aan hoge kwaliteitseisen. Ook daar besteden wij in deze trainingen aandacht aan.

Wij trainen niet alleen de inhoud. Ook met methodes helpen wij u verder, bijvoorbeeld tijdens onze Agile Scrum-trainingen.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de trainingen die wij geven op het gebied van ontwikkelen. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.

  • ABAP 
  • Agile Scrum

Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. Wij hebben een passende oplossing voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - April 16 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.