Dochterondernemingen

Lees meer over onze dochterondernemingen.

Technology2Enjoy

T2E levert ICT-consultancydiensten voor de toepassing, implementatie en integratie van SAP (Business ByDesign en S/4HANA), Oracle Peoplesoft en Oracle Cloud software. T2E is met name actief als implementatiepartner van SAP Business ByDesign. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen en heeft momenteel 20 medewerkers en een omzet van circa € 3 miljoen op jaarbasis.

Digimij

Digimij is een specialist in software en hardware oplossingen gevestigd in Helmond. Het ambitieuze en gemotiveerde team bestaat momenteel uit 12 medewerkers. Digimij is in de regio Zuidoost-Brabant een betrouwbare ICT-partner voor vele MKB-bedrijven.

Oliver IT

Oliver IT is gevestigd in ‘s Hertogenbosch en opgericht in 2009. Het ambitieuze team bestaat momenteel uit zo’n 40 medewerkers. Ze werken volgens het motto Redefining Simplicity en zijn marktleider op het gebied van integratie, web & mobiele oplossingen.

 

Purple Square

Purple Square Management Partners B.V. (Purple Square) is een specialist in Programma- en Projectmanagement en Verandermanagement. Gevestigd in Weert en opgericht in 2014. Het team bestaat momenteel uit 25 project- en programmamanagers. Ze zijn zeer ervaren, hoogopgeleid en werken succesvol aan strategische organisatieveranderingen bij klanten vanuit de invalshoek People, Process & Platform.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.