Contact

x

ETIM-extensie inRiver PIM

Uw productinformatie moet altijd kloppen. Dat is niet alleen belangrijk voor uw klant, maar ook voor alle andere spelers in het verkoopproces. De ETIM-classificatie helpt u daarbij. Maar hoe krijgt u snel en efficiënt al uw productinformatie op orde? Onze ETIM-extensie in inRiver PIM voor bouw- en installatieorganisaties biedt de oplossing.

Klanten bestellen alleen online als er duidelijke productinformatie beschikbaar is. Datakwaliteit is dus heel belangrijk. ETIM tilt de productinformatie in uw bouw- en installatieorganisatie naar een hoger niveau en maakt de gegevens eenvoudig uitwisselbaar. Vaak is er nog veel (manueel) werk nodig om te voldoen aan de ETIM-classificatie . Dat is een foutgevoelig proces en kost tijd. De ETIM-extensie in inRiver PIM maakt daar een einde aan. Het verhoogt de kwaliteit van uw data, voorkomt dubbel werk en u vermijdt foutieve bestellingen.

ETIM-extensie inRiver PIM

Met het product information management-platform inRiver PIM beheert u alle productinformatie binnen één omgeving en deelt u de informatie eenvoudig via verschillende kanalen. Om gemakkelijk te kunnen voldoen aan de ETIM-standaard heeft Ctac een extensie in inRiver PIM ontwikkeld. Hiermee maakt u uw ETIM-werkwijze in één klap eenvoudiger, sneller en efficiënter. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over ETIM-updates want de extensie actualiseert classificatie-aanpassingen volledig automatisch.

Voordelen van de ETIM-extensie

  • Geen manueel werk meer
  • Beperking van invoerfouten
  • Volledige ondersteuning voor dynamische classificatie
  • iPMC compliant

Kennis van ETIM en PIM

Ctac heeft veel ervaring met integraties van inRiver PIM. Onze unieke ETIM-extensie is onderscheiden met een Marketplace award van inRiver. Met deze oplossing bieden wij organisaties een compleet platform voor productinformatiebeheer.

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

Waarom standaardisatie (zoals ETIM) een goed idee is

Blog

Voor wie echt toegevoegde waarde wil halen uit het PIM-systeem, zijn productclassificatiestandaarden een interessante ontwikkeling.

InRiver onderscheidt Ctac met Marketplace award

Award

InRiver prees de branchespecifieke ETIM-extensie die Ctac ontwikkelde. Met de extensie kunnen organisaties hun technische productgegevens volledig beschrijven in het ETIM-formaat.

Ctac ETIM-productclassificatie-extensie

Productsheet

Met de Ctac ETIM-productclassificatie-extensie kunnen organisaties hun technische productgegevens volledig beschrijven in de industriestandaard ETIM-classificatie-indeling.