Contact

x
Stay ahead of the game

De hoeveelheid data neemt snel toe, net als de klantverwachtingen en de technologische mogelijkheden. Nieuwe kansen voor groei en innovatie dienen zich aan.

Download whitepaper

SAP S/4HANA

Tegenwoordig zijn klanten onmogelijk in hokjes te plaatsen. Maar dat geldt ook voor organisaties; maakbedrijven worden serviceproviders, groothandelaren worden datahubs en online retailers zijn tevens logistiek experts. Tel daar de hoge klantverwachtingen, snelle technologische innovaties en explosie van data bij op en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen is onvermijdelijk. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe speelt u kort op de bal? En welke rol speelt uw ERP-systeem hierbij?

SAP S/4HANA: Zelden was iets zo logisch

In deze dynamische tijd heeft uw organisatie een digitale kern nodig van waaruit u alle processen supersnel kunt overzien en aansturen. SAP S/4HANA is zo’n systeem. Het geeft precies de snelheid en schaalbaarheid die nodig is om te optimaliseren, concurreren en innoveren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want SAP S/4HANA groeit met de tijd en met uw organisatie mee.

Een gameplan voor de toekomst

Bij Ctac kennen we S/4HANA als geen ander. Daardoor weten we precies wanneer een overstap voor u interessant is. Dat moment komt heel nauw. Want bent u te vroeg, dan voegt de oplossing nog geen optimale waarde toe, en is een implementatie of transitie zonde van uw tijd. Bent u te laat, dan zet u de voorsprong van uw organisatie op het spel. Wij stellen daarom een gameplan met u op, waardoor u precies weet wanneer en hoe u de overstap kunt maken. U hoeft dan nooit meer te gokken met de continuïteit van uw organisatie.

De voordelen van SAP S/4HANA

  • Business: van interne processen naar focus op klanten en partners, hogere klanttevredenheid, realtime inzicht
  • Strategisch: eenvoudige koppeling met klanten, partners en innovatieve technologie, snel nieuwe businessmodellen ontdekken en implementeren, risiciobeheersing en compliance
  • IT: lagere total cost of ownership, vereenvoudigd IT-landschap, één versie van de waarheid

Over SAP S/4HANA

We vertellen u graag alles over SAP S/4HANA, zodat u uw eigen mening over dit ERP-systeem kunt vormen. De opsomming in de rechterkolom geeft kort de belangrijkste voordelen voor het gebruik weer.

Virtual info sessies

Ontdek hoe je uw bedrijf kunt voorbereiden voor de overstap naar SAP S/4HANA.

Readiness check
Business partner conversion
Data cleaning

 

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

U heeft gehoord van de voordelen van SAP S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Maar dan begint het pas. Want wat is het juiste moment om dit project te starten? Wat is de beste route?

Download whitepaper

De nieuwe manier van werken vraagt om een modern ERP

Blog - May 18 2020, Henk Palsma, 3 min leestijd

Als IT- of operationeel manager ben je voortdurend op zoek naar verbetering en probeer je processen nóg beter op elkaar aan te sluiten. Een modern ERP, het fundament voor alle essentiële informatie in jouw organisatie, is daarvoor onmisbaar.

Ctac S/4HANA Assessment

Productsheet

Met traditionele ERP-systemen kunt u nooit exceptionele dingen doen. Daarom stappen veel organisaties over op een moderne digitale kern: SAP S/4HANA. Bent u klaar voor de stap?

Behoud uw voorsprong met S/4HANA

Recorded webinar

Zelden was iets zo logisch als de stap naar S/4HANA. Hét ERP-systeem dat u de snelheid en wendbaarheid geeft waarmee u direct inzicht krijgt in processen en direct kunt sturen.