Contact

x
Business Consultancy

De slimste fabriek draait op een toekomstbestendige strategie.

Ad-hocoplossingen zijn geen oplossingen

U wilt uw klanten optimaal blijven bedienen en uw wendbaarheid vergroten. De efficiƫntie van uw processen vertoont echter gebreken en u werkt met verouderde applicaties.

Business Consultancy in Manufacturing

IT ondersteunt uw bedrijfsprocessen onvoldoende en u genereert te weinig betrouwbare realtime informatie om uw businessmodel adequaat aan te passen. U wilt een toekomstbestendig beleid in plaats van ad-hocoplossingen. Maar waar liggen uw prioriteiten? Hoe stemt u uw processen en applicaties op elkaar af? En welke applicaties ondersteunen uw processen optimaal?

Futureproof: van strategie naar bedrijfsprocessen, systemen en organisatie

Door middel van een vertaalslag van strategie naar bedrijfsprocessen, systemen en organisatie worden de noodzakelijke veranderingen duidelijk. De business consultants van Ctac helpen u daarbij. Wij denken niet in tools, maar in strategie, processen, architectuur en organisatie. Aan de hand van workshops brengen we de uitgangspunten in kaart, om die vervolgens in vraag te stellen, te selecteren en te valideren. Samen met u bepalen we zo uw ideale applicatielandschap en stellen we vast welke systemen uw processen optimaal ondersteunen. Dat alles levert een overzichtelijke, haalbare en werkbare roadmap op waarmee u direct aan de slag kunt.

Ctac ondersteunt het veranderproces en bepaalt samen met u de roadmap naar uw slimste fabriek.

In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - March 11 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog vertel ik u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog: Intelligentie, hoe gaat u hier slim mee om?

Video

Michiel Kox legt in zijn vlog uit hoe je met behulp van vloeibare en gekristalliseerde intelligentie de slimste fabriek kunt worden.

Met verbeterde processen is Comfoor klaar voor groei

Case Study

Een versnipperd systeemlandschap stond de internationale expansie van Comfoor in de weg. Samen met Ctac verbeterde Comfoor haar interne processen.