Contact

x

Vastgoed

De cloud, big data, het IoT, demografische verschuivingen, verstedelijking ... welke impact hebben deze ontwikkelingen op de sector?

Vastgoed

De vastgoedsector wordt tegenwoordig geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het gezicht van de steden verandert en de technologische evolutie zit in een stroomversnelling. Door die snelle technologische ontwikkelingen is vastgoed niet langer alleen maar de samenvoeging van gebouwen en mensen. Slimme steden, mobiliteit, het IoT ... maak gebruik van de technologie en bereid u voor op een dynamische toekomst.

Onze experts helpen u grip te krijgen op de uitdagingen in uw sector. Dat doen we door u te inspireren en te adviseren, u te helpen uw processen te verbeteren en u te ondersteunen met praktische oplossingen voor alle aspecten van uw bedrijfsbeheer.

Commercieel vastgoed

De vastgoedsector wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen. De toenemende complexiteit van externe omstandigheden leidt tot snel veranderende markten.

Bedrijfsvastgoed

Als u het maximum uit uw gebouwen en alle bijbehorende faciliteiten wilt halen, is een professionele bedrijfsvastgoedbenadering een must.

Residentieel vastgoed

In deze tijd, waarin verandering de enige constante is, moeten woningbouwverenigingen zich ontwikkelen tot efficiënte en effectieve organisaties die echt in staat zijn om de klant centraal te stellen.

SAP Analytics Cloud Real Estate

Alle relevante analyses in één volledig geïntegreerd dashboard - dit is de oplossing voor portefeuille- en finance managers in vastgoedbedrijven. Bekijk het SAP Qualified-pakket en neem voorsprong.

Testimonial SchipVast

“Voorheen werd ons woningbeheer handmatig gedaan. We zochten naar een oplossing die een groot deel van de processen automatiseert en meegroeit met de woningvoorraad van het bedrijf. De oplossing en dienstverlening van Ctac sloot precies aan bij onze wensen.”

Lees meer

Scoren bij huurders? Digitaliseer je dienstverlening!

Blog - January 28 2019, René Dietzenbacher, 4 min leestijd

In de Aedes benchmark 2018 zijn de resultaten duidelijk over het onderdeel “huurdersoordeel”. Maar het afgelopen jaar is er bij met name de grotere corporaties een lichte achteruitgang te zien.

CLOUD - CTAC ONTZORGT VIVARE MET DIGITALE TRANSFORMATIE

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”

SAP ANALYTICS CLOUD REAL ESTATE KIT

Video

Alle relevante analyses in één volledig geïntegreerd dashboard - dit is de oplossing voor portefeuille- en finance managers in vastgoedbedrijven. Bekijk het SAP Qualified-pakket en neem voorsprong.