Contact

x

Stel uw klant centraal

De uitdagingen voor retailers nemen elke dag toe. De wereld wordt steeds digitaler en daardoor steeds kleiner en transparanter. In die wereld moet u zich onderscheiden en de hoge verwachtingen van uw klanten overtreffen door hen keer op keer te verrassen. Zoals u ook moet zorgen voor een gestroomlijnde en kostenefficiënte afhandeling aan de achterkant van uw bedrijf.

Retail

In een wereld waarin alles om de klant draait, moeten retailers de reis die iedere individuele klant maakt – van oriënteren, beslissen en aanschaffen tot leveren en retourneren – helemaal begrijpen en kunnen beïnvloeden. Elke stap in die klantreis brengt specifieke vragen en uitdagingen met zich mee voor retailers. Van de optimale beschikbaarheid van productinformatie en de voorraad, tot de logistieke en financiële afhandeling van retourzendingen. Van het verleiden van nieuwe klanten tot het veranderen van een gewone shopper in een trouwe fan.

Stel uw klant centraal als retailer

Retailers die op zoek zijn naar de juiste antwoorden, nodigen wij uit om kennis te maken met ons House of Retail. Wij bieden heldere adviezen, ondersteunende diensten en slimme oplossingen voor elke winkel die de klant echt centraal wil stellen.

Return Management

Waar de focus vroeger vooral lag op de uitgaande goederenstroom, moeten retailers met een webwinkel nu steeds meer verschillende retourzendingen kunnen verwerken, zowel logistiek als financieel. De klant verwacht dat dit vlot en snel gebeurt.

Warehouse Management

U wilt optimaal beantwoorden aan de klantverwachtingen, ongeacht via welk kanaal u uw klanten bedient. Dat betekent dat u volledige controle moet hebben over uw voorraad en de voorraadstand.

Customer Engagement

Klanten verwachten meer. Een fantastische ervaring. Relevante aanbiedingen. Hoe kunnen retailers hun klanten verrassen, de klantverwachtingen overtreffen en de concurrentie voor zijn? Het antwoord is customer engagement.

Ctac Instore Production

Ctac Instore Production voorspelt waar supermarktklanten behoefte aan hebben, met een continue versbeleving als resultaat. Voorkom derving bij de productie van verse producten op de winkelvloer en ga zo voedselverspilling tegen.

SAP Analytics Cloud Retail Marketing

Klanten verwachten veel: onovertroffen producten, geweldige service en gepersonaliseerde, relevante advertenties of aanbiedingen. Hoe kunt u probleemloos aan deze wensen voldoen?

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

Trendrapport: de liefde tussen sales en operations

Trendrapport

Wist u dat 80 procent van de bedrijven in de retail, wholesale en manufacturing een gespannen relatie ervaart tussen sales en operations? Lees dit en meer in ons trendrapport.

Je klant verwacht een persoonlijke benadering

Video

Ken jij jouw klant door en door? Weet je wat haar lievelingskleur is en zijn favoriete hobby? Met een persoonlijke benadering kan je klanten voor je winnen en aan je binden.

Analyseer en optimaliseer met de Retail Shelf Optimiser

Video

De Retail Shelf Optimiser brengt de kracht van analytics naar het terrein. Analyseer je winkelschappen. Benchmark met de best presterende winkels en marktrends. Plan je toekomstige verkoop.