Action
KLAAR VOOR NÓG MEER GROEI DANKZIJ POS-SYSTEEM XV RETAIL SUITE 5

De internationale non-food discounter Action verkoopt eenverrassend en breed assortiment tegen zeer lage prijzen. Dat doen ze met succes en daarom willen ze nog verder groeien: meer filialen in steeds meer landen. Bij grote ambities hoort de juiste ondersteuning. Ctac vernieuwde voor Action het point-of-sale-systeem (POS), het loyaliteitsplatform én de daarbij horende infrastructuur.

De impact van XV Retail

Met de implementatie van XV Retail Suite 5 en het gebruik van een centrale server is Action klaar voor de toekomst. “We zijn nu ontzettend flexibel”, zegt Van Dijk. “We kunnen gigantische transactievolumes verwerken. Nieuwe filialen zijn sneller up-and-running, omdat we in het systeem slechts de adresgegevens hoeven in te voeren. De rest gaat vanzelf. Daarnaast hebben we 24/7 real-time inzicht in de resultaten van onze filialen en kunnen we prijzen, assortiment en software altijd en vanaf een centraal punt eenvoudig up-to-date houden. Ook zijn we klaar om in de toekomst onze klanten omnichannel en met verschillende retailinnovaties van dienst te zijn.” Van Dijk kijkt terug op een geslaagd project. “Het was gewoon een heel goede en oplossingsgerichte samenwerking. Ctac en ons projectteam hebben samen echt een buitengewoon indrukwekkende prestatie geleverd.”

“We hebben 24/7 real-time inzicht in de performances van onze filialen en kunnen we prijzen, assortiment en software altijd en vanaf een centraal punt eenvoudig up-to-date houden.”

Martin van Dijk,  Manager IT Delivery bij Action

Action is een snelgroeiende, internationale non-food discounter. De retailer verkoopt meer dan 6.000 laaggeprijsde producten in ruim 1.550 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Wekelijks introduceert Action 150 nieuwe artikelen. In 2018 had Action een totale omzet van 4,2 miljard euro.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief