Meet the team

SAP S/4HANA

De leden van ons Vlaamse SAP S/4HANA team weten als geen ander hoe ze jouw business naar een hoger plan kunnen tillen. Maar naast kennis van SAP, hebben ze nog veel meer in huis. Een geweldige conditie bijvoorbeeld. Ongekende reislust. Of een bijzondere voorliefde voor lekker koken en goede wijn. We stellen het team graag aan je voor. Leer de teamleden kennen, ontdek wat ze in hun vrije tijd doen en hoe jij daar baat bij hebt.

Augusto Brito

“Genieten en energie delen”

Accountmanager Augusto Brito is nauw betrokken bij klanten die de overstap maken naar SAP S/4HANA. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden én deelt daarnaast ook zijn kennis over SAP S/4HANA-suite. Na werktijd geniet hij van muziek, sport en sneakers.

Lees meer over Augusto

Nicky Luyten

“Voor elk probleem is een oplossing”

Daadwerkelijk begrijpen aan welke IT-oplossingen een klant behoefte heeft: dat vindt Nicky Luyten, logistiek consultant en solution architect, het mooie aan zijn werk. Dat is steeds weer een interessante reis. En reizen zit hem in het bloed. Net als het oplossen van problemen bij klanten, waarbij hij steeds weer de uitdaging aangaat.

Lees meer over Nicky

Henk Palsma

“Een goede voorbereiding bepaalt je succes”

Het hart van Henk Palsma, SAP S/4HANA expertise lead voor België, gaat sneller kloppen als hij organisaties en teams mag begeleiden in verbeterprocessen. “Daar word ik altijd weer blij van,” beaamt hij. “Net als van lekker eten en koken voor vrienden en familie.”

Lees meer over Henk

Tobias Pauwels

“Connecties maken en netwerken”

Als Sales Team Lead focust Tobias zich voornamelijk op de Net New Names. Dat betekent dat hij op zoek gaat naar bedrijven die een nieuw ERP zoeken. In zijn vrije tijd zoekt hij geen bedrijven, maar nieuwe culinaire hotspots.

Lees meer over Tobias

Mathias Verbiest

“Realistische doelen stellen”

Conversion Architect Mathias Verbiest helpt organisaties om de stap naar SAP S/4HANA te maken. Als Mathias niet werkt, klimt hij graag op de fiets. Een stevige fietstocht en een S/4-conversie hebben best wel wat overeenkomsten, zo blijkt.

Lees meer over Mathias

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.