Ctalk

Jouw maandelijkse dosis IT-expertise

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in IT? Schakel dan elke maand in bij Ctalk, onze splinternieuwe online talkshow. Presentatrice Fabienne de Vries gaat in gesprek met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit uiteenlopende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met kijkers. Elke maand word je in een half uur bijgepraat over actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. En ons expertpanel geeft real-time antwoord op jouw prangende vragen.

Ctalk 8: S/4HANA in de manufacturing

In aflevering 8 van Ctalk gaan we in op de uitdagingen binnen de manufacturing branche. Bedrijven kampen met een tekort aan materialen door de oorlog in Oekraïne en de nasleep van Covid-19. Hoe zorg je ervoor dat de financiële impact hiervan beperkt blijft. Welke impact heeft dit op de planning van je supply chain en de sales cycle die hiermee samenhangt?

Reserveer jouw online stoel voor Ctalk 8.

Ctalk 7: Remote werken

In aflevering 7 van Ctalk  zoomen we in op remote werken. Wat is het effect op de teamcultuur en de binding met een bedrijf? Hoe kun je Microsoft Teams breder inzetten dan alleen bellen? En passen remote werken en workations wel bij elk bedrijf?

Bekijk hier aflevering 7 terug.

Ctalk 6: Datamanagement

In aflevering 6 van Ctalk onderzoeken we de ingrediënten voor succesvol datamanagement. Van datakwaliteit en tooling, tot governance en de samenstelling van je datateam.

Bekijk hier aflevering 6 terug.

Ctalk 5: Van implementatie naar adoptie

In aflevering 5 van Ctalk hadden we het over digitale transformatie: van implementatie naar adoptie. Wanneer is een implementatie succesvol? En hoe zorg je voor draagvlak in je organisatie?

Bekijk hier aflevering 5 terug.

Ctalk 4: Unified Commerce

Dit keer hebben we het tijdens Ctalk over Unified Commerce en de zoektocht naar één gestroomlijnde winkelervaring voor al je kanalen en contactmomenten in de klantreis.

Bekijk hier aflevering 4 terug.

Ctalk 3: Data Science

In de derde aflevering bespraken we hoe je de basis legt voor Data Science. New Skool Media was te gast en besprak samen met Ctac wat Data Science kan betekenen voor je organisatie en hoe je je organisatie klaarstoomt voor Data Science.

Bekijk hier aflevering 3 terug.

Ctalk 2: Next-gen ERP

In de tweede aflevering bespraken we de juiste voorbereiding op de overstap naar next-gen ERP. PSV, SAP en Oliver IT gingen samen in gesprek over een breed scala aan onderwerpen,  zoals het belang van visie en strategie voor een gedegen scenario analyse en welke migratie-aanpak kies je.

Bekijk hier aflevering 2 terug.

Ctalk 1: Hybride werken

In deze eerste aflevering werden de strategische keuzes en mogelijkheden die gepaard gaan met hybride werken besproken. Onder andere werd het nieuwe kantoor als social hub besproken en de technologie om het meeste uit hybride werken te halen.

Bekijk hier aflevering 1 terug.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.