IT-regiemanagement

Stuur jouw netwerk van IT-leveranciers en -diensten effectief aan en zorg voor meer overzicht en betere controle.
Meer informatie?
Neem contact op met een van onze experts

  Behoud de regie over al jouw IT-leveranciers en -oplossingen

  Creëer één plek voor alle IT-vraagstukken uit de business

  Vertrouw op excellent IT-regiemanagement door ervaren specialisten

  IT-regiemanagement: overzie en beheer al jouw IT-leveranciers en -oplossingen

  De tijd dat je IT-diensten bij één partij afneemt, ligt ver achter ons. In vrijwel iedere organisatie groeit het aantal IT-diensten én -leveranciers dan ook continu. Het kan daardoor uitdagend zijn om overzicht te houden en om alle diensten en leveranciers efficiënt aan te sturen. IT-regiemanagement helpt je om de regie te houden over alle oplossingen en jouw leveranciersnetwerk minder complex te maken.

  Grip op verschillende leveranciers

  De grote diversiteit aan IT-oplossingen en -leveranciers vraagt om secuur beheer. Dat is waar IT-regiemanagement om gaat: het effectief en efficiënt aansturen van jouw verzameling IT-leveranciers en -diensten. IT-regiemanagement is cruciaal voor het slagen van service-integratie.

  Controle over technische en menselijke kant

  Met IT-regiemanagement van Ctac krijg je meer controle over de technische kant. Denk aan systeem- en procesintegraties, maar ook aan het op elkaar afstemmen van servicelevels over de bedrijfsprocessen heen. En als de techniek en de processen op het gewenste niveau zijn, is er nog de menselijke kant. Een effectieve en efficiënte IT-dienstverlening komt immers pas tot stand als de betrokken leveranciers elkaar weten te vinden en dezelfde doelen nastreven.

  Voordelen van goede IT-regie

  Een goede regie over het geheel van leveranciers en diensten, begint bij het creëren van één plek in de organisatie waar de business alle IT-vraagstukken kan neerleggen. Alsof er maar één IT-leverancier is.  Zo vragen IT-vraagstukken minder tijd, waardoor medewerkers zich sneller kunnen concentreren op hun kerntaken. De regie-organisatie stuurt op haar beurt de IT-leveranciers aan.

  IT-regiemanagement van Ctac voorkomt dat jouw organisatie verdrinkt in een oceaan van leveranciers en oplossingen. Benieuwd wat IT-regiemanagement voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief