Modern Workplace

Werken op de manier die bij je past zorgt voor kwaliteit, werkplezier en succes

Ron Janssen

Sales Directeur

Geef zonder moeite vorm aan het moderne werken in jouw organisatie

Zes praktische modules van Ctac helpen je bij alle aspecten van het moderne werken

Van visie-ontwikkeling tot uitrol, training en onderhoud: Ctac ondersteunt je bij elke stap

Creëer de Modern Workplace die bij jou past

Het succes van elke onderneming hangt af van de kwaliteit en het enthousiasme waarmee werknemers hun werk kunnen uitvoeren. Je borgt beide factoren door werknemers te voorzien van een werkplek die naadloos past bij de voorkeuren en informatiebehoeften van jouw mensen. Ctac helpt je bij het creëren van digitale werkplekken waarmee je plaatsonafhankelijk, datagedreven en resultaatgericht kunt samenwerken en aansturen.

Wat is een Modern Workplace?
Hoe je het moderne werken invult, verschilt van bedrijf tot bedrijf. Wat jouw visie op het moderne werken ook is, met Ctac geef je gericht invulling aan alle aspecten van de moderne werkplek. Wij hebben zes praktische modules ontwikkeld die je naar eigen inzicht kunt inzetten en invullen. Elke module bevat hardware, software en diensten die je helpen bij het opzetten van moderne, digitale werkplekken.

Zorg voor een heldere visie op werk

De keuzes die je als organisatie maakt bij het inrichten van jouw digitale werkplek, hangen samen met jouw visie op het moderne werken. Het is van belang om die visie te ontwikkelen. Werk je bijvoorbeeld met vaste werktijden, of niet? Ga je alleen synchroon, of ook asynchroon werken? Hoe ben je als bedrijf, afdeling en collega bereikbaar? Het ontwikkelen van een goede visie op modern werken vraagt om een intensieve samenwerking tussen de HR- en de IT-afdeling. Heb je ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van die visie? Neem dan contact op met Ctac.

Microsoft Solutions Partner

Ctac heeft op dit moment in verschillende categorieën een benoeming van Microsoft in de wacht gesleept. Het gaat om benoemingen in de categorieën Modern Work, Security en Infrastructure. Daarnaast heeft Ctac ook een specialisatie in Azure Virtual Desktop. Aan die benoemingen ligt onder meer een stevig aantal certificeringen ten grondslag. In totaal beschikt Ctac op dit moment over 56 certificeringen. Dat aantal zal de komende tijd nog verder stijgen.

Hoe trek je jong talent aan met een moderne werkplek?

Wist je dat 94 procent van de digital natives (geboren na 1981) niet fulltime naar kantoor wil komen? Om talent te behouden of nieuw talent aan te trekken, moet je als werkgever mee met de tijd. Daarom is het van belang om de juiste stappen te zetten. Welke stappen dat zijn, lees je in “Zo trek je talent aan: in 4 stappen naar blije medewerkers”.

Maak kennis met ons Modern Workplace team

De leden van ons Nederlandse Modern Workplace team weten als geen ander hoe ze je moeten helpen bij het creëren van digitale werkplekken waarmee je plaatsonafhankelijk, datagedreven en resultaatgericht kunt samenwerken en aansturen. Maar naast kennis van Modern Workplace, hebben ze nog veel meer in huis.. Leer de teamleden kennen, ontdek wat ze in hun vrije tijd doen en hoe jij daar baat bij hebt.

HOLLA ADVOCATEN
VERNIEUWDE DIGITALE WERKPLEK BIEDT HOLLA ADVOCATEN BASIS VOOR VERDERE GROEI
Holla Advocaten moet blind kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data. Ctac zorgde voor een IT-omgeving die elke medewerker snel en veilig toegang geeft tot alle benodigde applicaties.

Kom meer te weten over een Modern Workplace

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.