Modern Workplace

Bied je medewerkers de best mogelijke digitale werkplek voor efficiëntere, veilige processen en eenvoudig online samenwerken.

Tobias Pauwels

Sales Manager

Verhoog je business productivity

Ga voor een veilige digitale werkplek die altijd up-to-date is

Haal alles uit je cloudoplossingen

Modern Workplace: haal het beste uit je team

De Modern Workplace is een geoptimaliseerde digitale omgeving waarin medewerkers op een veilige, prettige en efficiënte manier kunnen samenwerken via diverse apparaten. Met de Modern Workplace stel je medewerkers in staat om het beste uit henzelf en hun collega’s te halen.

Door samen te werken in één gedeeld systeem worden werkprocessen efficiënter. Daarnaast waarborgen de cloudoplossingen in de Modern Workplace veiligheid en compliancy, en beschermen ze de bedrijfskritische gegevens in jouw organisatie. Ctac helpt je alles uit de Modern Workplace te halen. We leren medewerkers de technologie onder de knie te krijgen en onderdeel te maken van hun werkwijzen.

Dit kunnen we voor je betekenen:

1.    Business Productivity

Verhoog de productiviteit van je organisatie door Microsoft oplossingen zoals Teams, SharePoint, PowerApps en PowerAutomate slimmer in te zetten. Ctac helpt je hierbij aan de hand van vier thema’s:

Mens & Adoptie
Hoe ondersteunen de oplossingen gebruikers bij hun werkzaamheden en hoe worden ze onderdeel van de dagelijkse routine?

Techniek
Hoe zet je bestaande of nieuwe technologieën het beste in? Kies toekomstbestendige oplossingen en voorkom overlap  tussen producten.

Governance
Hoe ga je om met security en compliancy, en blijf je zelf in controle?

Software License Management
Hoe maak je optimaal gebruik van de verschillende licentievormen?

2.    Modern Workplace Management

Ctac beheert en configureert je devices én houdt ze veilig. We verzorgen het volledige lifecyclemanagement van je desktopapplicaties en nemen gebruikers mee in veranderingen.

3.    End User Support

Eén plek voor al je technische en functionele vragen over Microsoft 365 applicaties en Windows. Als er onverhoopt een keer iets niet functioneert dan helpt onze supportorganisatie jouw eindgebruikers op weg.

4.    Virtual Desktop

Ctac biedt je een rijke en veilige virtuele desktopomgeving die we volledig voor je beheren.

Microsoft Gold Partner

Ctac is gecertificeerd Microsoft Gold Partner en dus expert in Office 365 en Desktop as a Service (DaaS). We verenigen uw bedrijfsapplicaties moeiteloos in één optimale moderne werkplek.

Wil jij jouw organisatie voorzien van de best mogelijke werkomstandigheden? Informeer dan naar de Modern Workplace mogelijkheden van Ctac. Neem contact met ons op en we bespreken waar jouw organisatie het meest bij gebaat is.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief