Customer Experience

Laat ieder klantcontact met succes bijdragen aan een optimale klantbeleving met behulp van Ctac CX Packages.

Danny Pieters

Business Development Manager

Verbeter de klantbeleving effectief dankzij SAP Sales Cloud en onze unieke implementatie-aanpak: de Ctac CX Packages

Profiteer van jarenlange kennis en ervaring in het verbeteren van de customer experience bij diverse organisaties

Creëer blijvende interesse voor jouw producten en diensten

Customer Experience: zet jouw klant altijd en overal in de spotlight

Ieder klantcontactmoment is een kans om jouw klant positief over jouw bedrijf of organisatie te laten denken. Van je webpagina en e-mails met persoonlijke aanbiedingen tot de gesprekken met helpdeskmedewerkers of het bezoek van servicemonteurs. Elk moment draagt bij aan een optimale klantbeleving, waarin je jouw klant centraal stelt en positief kan verrassen.

Om dat goed te kunnen doen, moet je jouw klanten in iedere situatie op de juiste manier benaderen en informeren. Daarvoor moet je jouw organisatie in staat stellen om jouw klanten altijd en overal het best van dienst te zijn. Zo blijven je klanten geïnteresseerd in je diensten en producten. Maar hoe doe je dat

Oplossingen voor betere customer experience

Ctac helpt je met passende oplossingen voor het verbeteren van de customer experience (CX). Onze Ctac CX Packages ondersteunen je medewerkers bij de verkoop- en serviceprocessen. Zo hebben zij meer tijd en aandacht over voor klanten. Deze complete aanpak bundelt de lessen die wij hebben geleerd uit implementatie- en optimalisatietrajecten om de customer experience te verbeteren. Onze CX Packages zijn gebaseerd op standaard SAP Cloud oplossingen.

Gestroomlijnde implementatie en maximale acceptatie

De Ctac CX Packages optimaliseren je bedrijfsprocessen en ondersteunen je medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen voor de configuratie, kennisoverdracht en het projectmanagement.

In een korte tijd maken wij de oplossing gebruiksklaar voor je medewerkers. Met trainingsmateriaal, testscripts en documentatie zorgen wij voor een gestroomlijnde implementatie en maximale acceptatie binnen je organisatie.

Zorg voor de optimale klantbeleving en blijf je klanten verrassen met behulp van onze Ctac CX Packages. Wil je meer weten over onze Ctac CX Packages? Neem dan contact met ons op.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.