Salesmanagement

Maak doeltreffende sales mogelijk: integreer je applicaties, realiseer een volledig klantbeeld en laat salesmedewerkers eenvoudiger samenwerken.

Danny Pieters

Business Development Manager

Verbeter de samenwerking tussen binnen- en buitendienst

Creëer een volledig beeld van je klanten door klantinformatie uit al je applicaties te integreren

Verminder administratieve handelingen en stel medewerkers in staat proactief te anticiperen op klantbehoeften

Salesmanagement: maak de samenwerking tussen binnen- en buitendienst beter dan ooit

Veel organisaties gebruiken verschillende applicaties om informatie over klanten en commerciële activiteiten vast te leggen. Daardoor missen die organisaties een duidelijk beeld van klanten en lopende trajecten. Met als gevolg dat de samenwerking tussen binnen- en buitendienst nooit optimaal is.

Toegang tot actuele en relevante klantinformatie

Voor efficiënt en effectief klantcontact tussen je account- en salesmanagers, verkoopbinnendienst en klantenservice enerzijds en jouw klanten anderzijds, is het essentieel dat je medewerkers toegang hebben tot actuele en relevante klantinformatie. Dat bereik je alleen wanneer je een zo volledig mogelijk beeld van jouw klanten creëert door klantinformatie uit verschillende applicaties met elkaar te integreren.

Aan de slag met SAP CX Sales Cloud

Een goed ingerichte customer experience (CX) oplossing helpt je jouw uitdagingen op het gebied van verkoop te overwinnen. SAP CX Sales Cloud is zo’n oplossing. Met diverse functionaliteiten voor account- en contactmanagement, het vastleggen van activiteiten en bezoeken, opportunity’s en verkoopoffertes maak je het werk van jouw salesmedewerkers makkelijker. Denk ook aan de integratie met je mailapplicatie, een smartphone-app en standaardintegratie met je SAP backendapplicatie.

Zo optimaliseer je sales cycles, realiseer je inzicht in de salespijplijn, verminder en vereenvoudig je administratieve handelingen voor de sales en maak je het delen van informatie tussen collega’s mogelijk.

Maak doeltreffende sales eenvoudiger én laat salesmedewerkers succesvol bijdragen aan een excellente klantbeleving. Wil je meer weten over Salesmanagement van Ctac? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.