Contact

x
ERP oplossingen

Gebruikt u losse programma’s waarmee u uw bedrijfsprocessen ondersteunt? Dan is de kans groot dat u weinig controle op informatiestromen hebt.

ERP oplossingen

Uw medewerkers doen veel manueel werk en dat is foutgevoelig. Natuurlijk heeft u liever één systeem waarin u uw bedrijfsgegevens eenmalig invoert. U bespaart tijd en kosten, en alle medewerkers binnen uw bedrijf beschikken over dezelfde informatie.

ERP oplossingen

Met ERP-oplossingen (enterprise resource planning) kunt u veel programma’s in één systeem onderbrengen. Dat zijn bijvoorbeeld programma’s voor logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. U hoeft de gegevens slechts eenmalig in te voeren en u doet dit geheel papierloos. Losse data en verspreide informatie zijn daardoor verleden tijd. Met de implementatie van ERP-oplossingen helpen wij u bij uw digitale transformatie.

In de markt is een grote toename van SaaS-oplossingen (software as a service) zichtbaar. Dat zijn applicaties, waaronder ERP, die via internet als een dienst worden aangeboden. Natuurlijk wilt u al deze online diensten met elkaar integreren. Gezien de toenemende behoefte aan integratieplatforms hebben wij als eerste in de Benelux een nieuw Integration Platform as a Service (iPaaS) ontwikkeld. Met behulp van dit integratieplatform kunt u al uw SaaS-oplossingen integreren. Hiermee helpen wij u bij uw digitale transformatie en integratie tussen clouds.

Welke ERP-oplossing kiest u?

U heeft verschillende mogelijkheden bij de implementatie van een ERP-pakket. Kiest u bijvoorbeeld voor een on-premise of andere cloudoplossing? Daarnaast heeft u de keuze tussen een pakket met zoveel mogelijk functionaliteiten (all-in-one) of een oplossing die is opgebouwd uit verschillende modules (best of breed). Onze ERP-specialisten brengen graag uw wensen in kaart en weten precies welke ERP-oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

U heeft gehoord van de voordelen van SAP S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Maar dan begint het pas. Want wat is het juiste moment om dit project te starten? Wat is de beste route?

Download whitepaper

De nieuwe mogelijkheden van S/4HANA 1909 release

Blog - November 7 2019, Jeroen Zijderveld, 11 min leestijd

Met iedere nieuwe release groeit SAP S/4HANA, maar het is lastig om te bepalen hoe u erop vooruitgaat. In dit blog worden de belangrijkste verbeteringen onder de loep genomen.

Nieuw ERP-pakket maakt Comfoor klaar voor groei

Video

In samenwerking met Ctac verbeterde Comfoor een aantal interne processen en selecteerde het bedrijf een gloednieuw ERP-pakket dat naadloos aansluit bij de grensoverschrijdende ambities.

Behoud uw voorsprong met S/4HANA

Recorded webinar

Zelden was iets zo logisch als de stap naar S/4HANA. Hét ERP-systeem dat u de snelheid en wendbaarheid geeft waarmee u direct inzicht krijgt in processen en direct kunt sturen.