Raad van bestuur

De raad van bestuur (RvB) is het hoogste leidinggevende orgaan van een op winst gerichte organisatie en is verantwoordelijk voor het beleid en de strategie. De raad van bestuur legt verantwoording af aan de raad van commissarissen (RvC) en de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Hieronder stellen we de raad van bestuur van Ctac N.V. aan je voor.

Henny Hilgerdenaar (1960)

CEO en lid van de raad van bestuur Ctac N.V.

Henny Hilgerdenaar heeft na zijn opleiding Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg zijn carrière invulling gegeven door het bekleden van de functie van Central IT Manager bij Fuji Film Tilburg. Vanaf 1994 was Henny betrokken bij de oprichting van Ctac. Destijds was hij verantwoordelijk voor Sales en Delivery. Henny was van 2001 tot 2005 CEO van Ctac, waarna hij de Managed Services organisatie heeft opgericht en uitgebouwd binnen Ctac.

Sinds 1 januari 2010 is Henny wederom CEO bij Ctac. In de functie van CEO is Henny verantwoordelijk voor in- en externe communicatie, het commercieel beleid en de internationale activiteiten van Ctac. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het formuleren van strategische voorstellen ter bespreking en beslissing in de raad van bestuur van Ctac N.V.

Pieter-Paul Saasen (1975)

CFO en lid van de raad van bestuur Ctac N.V.

Pieter-Paul Saasen heeft Accountancy gestudeerd in Amsterdam en is zijn carrière gestart bij De Nederlandsche Bank en daarna PwC. Sinds 1997 was hij werkzaam voor BDO: in 2006 in de functie van Equity Partner en vanaf 2015 als Managing Partner voor de Audit & Assurance praktijk en als voorzitter van de National Assurance Board. Daarnaast was hij lid van de Audit Innovation Oversight Committee en de BDO Global Audit Leadership Committee.

Per 1 oktober 2019 is Pieter-Paul in de functie van CFO bij Ctac verantwoordelijk voor finance & control, IT, juridische zaken, HRM, informatiemanagement, facility, maatschappelijk verantwoord ondernemen en investor relations. Tevens is hij als lid van de raad van bestuur mede verantwoordelijk voor de strategie en het te voeren beleid.

Download het reglement raad van bestuur

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief