Predictive Analytics

Zet data om naar inzichten én neem slimmere en effectievere beslissingen die jouw organisatie verder brengen.
Sparren met onze experts?
CONTACTFORMULIER
NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERTS

Tegenwoordig produceren we op allerlei manieren enorme bergen data. Of het nu afkomstig is van sensoren via Edge, portalsystemen en/of bedrijfsapplicaties of data via derden partijen middels API’s. Wat we zeker weten: data groeit flink, is overal voorhanden en het is van waarde voor je organisatie. Echter, de vraag is: hoe haal je waarde uit deze data om er je voordeel mee te doen?

Data & Analytics: Doe er je voordeel mee!
Data, informatie en beslissingen. Een voor de hand liggend rijtje, maar in de praktijk geen vanzelfsprekendheid. Daardoor mis je wellicht kansen. Want hoe je het ook wendt of keert, het goed ordenen, analyseren, verwerken en zelfs voorspellen van data, betekent veel voor je organisatie.

Creëer een voorsprong

Analytics heeft de voorbije jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. We combineren data, analytics, machine learning en procesintegratie om te komen tot nieuwe inzichten. Zo is de gehele organisatie in staat om data-driven te werken. Bij Ctac werken we elke dag aan verschillende architectuur-vraagstukken en adviseren je op basis van jouw specifieke klantvraag en situatie. Zo werken we aan het optimaliseren van de organisatie met als doel meer tevreden klanten, kostenbesparing en omzetmaximalisatie. Iedereen in de organisatie heeft er dus baat bij.

Voorspel wat je klant wil met Predictive Analytics

Predictive Analytics is het voorspellen van toekomstige resultaten door gebruik te maken van machine learning, waarmee je patronen en trends analyseert uit Big Data. Met Predictive Analytics voorspel je wat klantwensen gaan zijn. Op basis van data bepaal je realtime welke product-klantcombinatie de meeste kans geeft op de grootste afzet en marge. Je weet dan aan wie je wat moet aanbieden en via welk kanaal je dat het beste kunt doen.

Met deze voorspellingen ben je veel beter in staat om eerder in je bedrijfsprocessen te anticiperen op de toekomstige vraag. Daardoor kun je bijvoorbeeld de supplychain, warehousemanagement, voorraadmanagement en logistieke processen, beter afstemmen op de komende vraag. Predictive Analytics zorgt voor een aantrekkelijker assortiment, meer omzet, lagere kosten, hoger rendement en meer tevreden klanten.

Voorspel vanaf nu wat je klanten willen:
Ontdek hoe Predictive Analytics werkt
Download gratis whitepaper
New Skool Media
NEW SKOOL MEDIA LEGT MET CTAC BASIS VOOR PREDICTIVE ANALYTICS IN POWERAPPS
Ctac helpt New Skool Media om hun merken nog succesvoller te maken met behulp van data en predictive analytics.
"Ctac heeft de PowerApps-expertise die we zochten en de slagkracht om snel door te pakken. Bovendien lieten ze tijdens de eerste sparringsessies zien onze langetermijndoelen op het gebied van predictive analytics goed te begrijpen. Ze maakten duidelijk welke tussenstappen er nodig zijn om voorspellend te werken. "
Marc Bongers
Director of Marketing & Data Intelligence
"Onze telers vormen de backbone van onze organisatie en wij willen het hen dan ook zo makkelijk mogelijk maken om altijd en overal hun forecast van de leveringen van groente en fruit en vervoersbehoefte met ons te kunnen afstemmen. Het iPaaS-platform van Ctac maakt ontsluiting van de informatie tussen het nieuwe webportal en de achterliggende applicaties mogelijk. "
Philip Limvers
CFO
"De samenwerking met Ctac verliep heel prettig. Soms houden bedrijven kennis bij zichzelf. Dat gevoel heb ik bij Ctac nooit gehad. Ik had een goede leermeester die me niet alleen leerde hoe ik allerlei zaken kon ontwikkelen met standaard mogelijkheden, maar ook hoe ik bepaalde views zelf kon bouwen."
Tom van der Molen
SAP Finance consultant

Predictive Analytics: Hoe?

Wij adviseren je graag tijdens een ‘Discovery call’ waarin we vrijblijvend de situatie en kansen van jouw organisatie onder de loep nemen.
Discovery call aanvragen
CONTACTFORMULIER
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN DISCOVERY CALL AAN

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.