Ctac Resourcing Services

Heb je snel IT-professionals nodig die van jouw project of programma een succes maken? Ctac Resourcing staat voor je klaar.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Kom snel in contact met geschikte IT-professionals voor jouw uitdaging

Beschik over 400 IT-professionals én een uitgebreid netwerk van freelancers

Volledige transparantie over alle recourcingkosten

Ctac Resourcing Services: altijd de juiste mensen voor jouw project

Ieder project is anders. En ieder project vraagt om de juiste mensen met juiste hard en soft skills. Omdat wij veel moeite doen om jouw organisatie en jouw project te leren kennen, kunnen we je snel in contact brengen met passende kandidaten.  Het zorgt bovendien dat we direct kunnen schakelen als het nodig is.

Hecht strategisch partnerschap

Jij wilt kunnen bouwen op de beste kandidaten, afkomstig van een partij die weet wat er op jouw werkvloer speelt. Juist daarom is het opbouwen van een hecht strategisch partnerschap zo belangrijk. Want alleen door jou écht te leren kennen en een langdurige relatie op te bouwen, kunnen wij je precies op het juiste moment voorzien van die mensen waar jij behoefte aan hebt.

Wij kunnen putten uit een zorgvuldig samengestelde groep professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Onze mensen komen elkaar regelmatig tegen binnen de projecten die wij staffen. Daardoor weten ze elkaar makkelijk te vinden. Dat bevordert hun onderlinge samenwerking en verzekert jou van een geolied projectteam dat vanaf dag één soepel draait.

Optimale match tussen jouw vraag en onze mensen

We willen zoveel mogelijk waarde toevoegen aan jouw project. En we willen dat onze mensen de opdrachten waar ze aan werken ook als waardevol beschouwen. Daarom steken we veel energie in het leren kennen van de experts die we bemiddelen. Zoals we óók veel energie steken in het begrijpen van jouw behoefte. Op die manier kunnen we altijd een optimale match maken tussen jouw vraag en de mensen uit onze pool. Ook tijdens de opdracht blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers en consultants, om te zien of de ambities van beide partijen worden gerealiseerd. En omdat we jou en jouw organisatie zo goed leren kennen, kunnen we in de toekomst veel sneller schakelen.

Wij hechten aan transparantie. Daarom zijn we volledig open over onze eigen kosten, over de inhuurketen en onze marge. Je hebt op ieder moment een kristalhelder beeld van de manier waarop jouw recourcingkosten tot stand komen.

Ben je op zoek naar een IT-professional voor jouw project? Of wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van resourcing? Neem dan contact met ons op.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.