Scoor tijdens de SAP S/4hana simulation game.

Op 10 oktober staat er weer een nieuwe SIM-game op het programma bij SAP Brussel.

Als voetbaltrainer ben je dagelijks op zoek naar de manier waarop je team het beste functioneert. Drie aanvallers, of toch twee? Extra defensieve zekerheid inbouwen op je middenveld, of kiezen voor wat meer creativiteit? Je komt er maar op één manier achter wat voor jouw team het beste is: door het uit te proberen. Het veld op en aan de slag.

Voor jou geldt hetzelfde. Het doel is helder: je organisatie naar een hoger niveau tillen. Een zo goed mogelijk rendement en resultaat. Maar hoe behaal je dat? Hoe weet je wat werkt voor jouw team? Ook hiervoor geldt: door het te ervaren. Ontdek de voordelen van SAP S/4HANA. Dit kan met de Ctac Business Simulation Game.

Neem juiste beslissingen

Samen met maximaal drie collega’s run je gedurende enkele uren een fictieve onderneming en krijg je te maken met allerlei veranderingen in de markt. Probeer met behulp van SAP S/4HANA een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ontdek hoe SAP S/4HANA helpt om op basis van realtime data telkens de juiste beslissingen te nemen.

Je neemt het op tegen andere organisaties. Het team dat het meest doeltreffend werkt, wint een mooie prijs: vier kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV op de Ctac-sponsorstoelen.

Schrijf je in voor de Ctac SIM-game
Op 10 oktober in het Brussel Sap Experience Center
Registreren

De agenda van de Ctac Business Simulation Game:

09.30 uur: ontvangst en koffie
10.00 uur: introductie SAP
10.30 uur: SIM-game uitleg
11.00 uur: SIM-game: ronde
11.30 uur: korte pauze
11.45 uur: SIM-game: ronde
12.15 uur: Lunch en Wrap up Game
13.00 uur: Breakout sessies
– Change Management & Adoptie (15 min)
– Roadmap voor een succesvolle implementatie (15 min)
13.30 uur: afsluiting

SAP Experience Center

Ctac organiseert haar SIM game in het SAP Experience Center in Brussel, een plek waar je inspiratie kunt opdoen over hoe je met thema’s zoals robotic process automation (rpa), machine learning,  sustainability en kunstmatige intelligentie kunnen uitgroeien tot een ‘intelligent enterprise’. Naast fictieve scenario’s bevat het SAP Experience Center ook een aantal demo opstellingen van daadwerkelijk gerealiseerde innovatiecases.

SIM game Philips Stadion

Heb je interesse in deelname aan de SIM game, maar komt 10 oktober niet goed uit? Geen probleem, op 6 oktober organiseren we ook een SIM game in het Philips Stadion.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Deze bedrijven gingen je al voor
"Het fijne van Ctac is dat dezelfde mensen die met ons de voorbereiding uitvoerden, ook de implementatie verzorgden. Daardoor zaten we goed op dezelfde lijn en opereerden we op basis van vertrouwen. We zijn écht partners."
Jonny Coulon
CEO
"Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik."
Gijs Bleeker
Directeur ICT
"Soms wil je bepaalde cijfers in een rapportage heel specifiek kunnen downdrillen om de onderliggende gegevens te bekijken. Dat kan heel goed met embedded analytics in SAP S/4HANA."
Tom van der Molen
SAP Finance consultant

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.