Contact

x
Business Productivity

U bent steeds minder op kantoor maar wilt altijd snel en eenvoudig toegang tot uw digitale werkplek. Persoonlijke informatie in één oogopslag, samenwerken als nooit tevoren en efficiënter vergaderen dan u gewend bent.

Krachtige ondersteuning voor productiviteit en samenwerking

Kantoorwerk heeft zich in een snel tempo ontwikkeld tot kenniswerk. Medewerkers verzamelen informatie, produceren documenten, delen kennis en werken samen. Dat doen ze in een volledig genetwerkte wereld, waarin informatie steeds sneller geproduceerd en verspreid wordt, maar ook steeds vluchtiger wordt.

Digitale werkplek en uw business productivity

Hoe ondersteunt u deze dynamische manier van werken en speelt u optimaal in op de uitdagingen die het dagelijks werk in een moderne organisatie met zich brengt? Hoe voorkomt u een information overload en helpt u uw medewerkers om aangenaam te werken en elke dag zo productief mogelijk te zijn? Maak kennis met Microsoft SharePoint en Microsoft Office 365.
 

Om uw medewerkers te ondersteunen, heeft u slimme digitale oplossingen nodig, die optimaal aansluiten bij hun manier van werken. Dat vraagt om tools die de gebruiker centraal stellen en die helemaal klaar zijn voor de dagelijkse uitdagingen van werken in een kennisomgeving. Of het nu gaat om efficiënt samenwerken met collega’s of om documenten en data delen.

Bereid uw organisatie voor op de toekomst

Weet u hoe uw organisatie er over vijf jaar zal uitzien? Heeft u dan nog wel een kantoor? Uw bedrijfsvoering gebeurt online. Uw teams werken meer en meer in de cloud. Altijd en overal werken op elk device is voor de meeste bedrijven de nieuwe realiteit. Om deze manier van werken mogelijk te maken binnen uw organisatie, moet u keuzes maken. Hoe kunt u uw medewerkers zo goed mogelijk ondersteunen, zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst?

Office Automation

Overleggen, documenten delen, samenwerken, kennis vinden en delen… het gebeurt steeds vaker in de cloud. Altijd en overal werken op elk device is voor de meeste bedrijven de nieuwe realiteit.

Collaboration

Succes valt en staat met het vermogen om efficiënt samen te werken. Overleggen, beslissen, delen van documenten, versiebeheer: nieuwe technologie laat teams efficiënt en effectief samenwerken.

Solution Adoption

Wanneer u aan de slag gaat met slimmer werken en vergaderen, wilt u een vliegende start kunnen maken. Wat zijn de drie voorwaarden voor een gestroomlijnde adoptie van dergelijke oplossingen?

Microsoft Office 365

Office 365 biedt flexibele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare applicaties voor kennisdeling en samenwerking. Daarbij maakt het niet uit of u online of offline werkt. En het maakt niet uit of u liever uw computer, tablet of telefoon gebruikt.

Microsoft SharePoint

Welkom bij de nieuwe manier van samenwerken. Met SharePoint maakt u kennis met innovatieve manieren om uw werk te delen en met anderen samen te werken, om uw projecten en teams te ordenen en om mensen en gegevens te zoeken.

Schaduw-IT; onderschat het niet!

Blog - July 4 2019, Ramsy Lowes, 3 min leestijd

Bij veel organisaties zien we dat gebruikers aan de slag gaan met tools en middelen die geen officiële plek hebben binnen het IT-beleid. Hoe onschuldig het ook lijkt, deze schaduw-IT kan een grote bedreiging vormen voor uw organisatie.

Nieuwe applicatie? Vergeet de gebruiker niet!

Blog

De implementatie van nieuwe applicaties wordt vaak vanuit een IT-hoek aangevlogen. Maar dan heeft nog niemand zich bekommerd om de gebruikers, terwijl zij het werkelijke succes bepalen.

Webinar ‘Digitale werkplekken bij woningcorporaties’

Webinar Recording

Voor Paul Vos kent de digitale werkplek geen geheimen. Hij weet precies uit te leggen wat een digitale werkplek is, hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is.