Contact

x
Transport Management

Transport is behoorlijk complex geworden. U kunt kiezen uit allerlei carriers met elk hun eigen mogelijkheden, beperkingen en prijzen. Hoe zorgt u dat elke zending tijdig op de juiste plaats aankomt zonder dat u eraan verliest?

De klant bepaalt waar en wanneer u moet leveren

In de demand driven supply chain bepaalt de klant waar en wanneer u moet leveren. De keuzes die u maakt op het gebied van transport management, zijn daarom steeds belangrijker. U wilt tenslotte betaalbaar en op tijd leveren.

Transport Management

Misschien werkt u met grote zendingen die door transporteurs bij uw klanten verdeeld worden. Misschien heeft u ook eigen chauffeurs. En mogelijk werkt u met kleine zendingen waarvoor u pakketvervoerders, zoals DHL en PostNL, inschakelt. Het resultaat is een komen en gaan van chauffeurs die allemaal zo snel mogelijk met de juiste lading willen vertrekken, bij voorkeur met zo min mogelijk lucht in hun laadbak. 

Slimme multi-carrier selecties

Al die transportbewegingen kunnen behoorlijk duur zijn. Veel organisaties worstelen met de complexiteit die daardoor in de keten ontstaat. Er zijn immers veel modaliteiten en vervoerders, allemaal met hun eigen diensten en prijsstructuren. U wilt dat efficiënt kunnen aansturen op basis van inzichten in alle aspecten van de supplychain, zoals goede of slechte prestaties van uw vervoerders, fabriek, land en costcenter, op materiaal- of klantniveau.

Intelligente technologie kan transport management niet alleen eenvoudiger maken, maar ook winstgevender. Wij kunnen u helpen om uw verzendingen te optimaliseren en volledige controle te hebben over uw transportprocessen en -kosten. Zodat u niet alleen de servicebelofte aan uw klanten kunt nakomen, maar ook efficiënter werkt en uw marge vergroot.

SAP Transportation Management (TM)

De eindvraag van uw (potentiële) klanten staat centraal door de gehele supply chain. Daarom is het belangrijk dat u inzicht heeft in iedere stap van de supply & demand chain. Maar hoe gaat u om met de complexiteit die daarmee ontstaat in de keten?

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

Checklist: 10 vragen over Demand-Driven Warehouses

Deze checklist maakt inzichtelijk of uw bedrijf over een Demand-Driven warehouse beschikt. Beantwoord de 10 vragen en achterhaal of het distributiecentrum van uw bedrijf slim is ingericht.

Download checklist

Advanced Returns Management: een vlot retourproces van inspectie tot creditering

Blog - February 20 2019, Johan Looijmans, 4 min leestijd

Het verwerken van retouren blijft voor veel organisaties een ingewikkeld proces met veel administratieve handelingen. In dit blog neem ik de knelpunten van returns management onder de loep.

Papierloos werken bij The Greenery met SFC

Video

The Greenery werkt vanaf de bron tot het distributiecentrum van haar klanten met het systeem SAP. Dankzij de SAP-implementatie is de supply chain optimaal ingericht.

Vlog: Advanced Return Management

Video

Cyber Monday, Black Friday, Sinterklaas en kerst. De feestelijke maand december is een voorbode voor de grootste retourenstroom van het jaar. Hoe gaat uw organisatie daarmee om?