Expertise

Integratie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen door naadloze communicatie tussen systemen mogelijk te maken.
Frederick Souhoka

Business Unit Manager Integration

Neem contact op

Of je nu het meeste uit je bestaande integratieplatform wil halen of hulp nodig hebt bij het implementeren van je applicaties. Wij bieden de totaaloplossing voor een probleemloze uitwisseling van informatie. En zorgen ervoor dat je informatie altijd beschikbaar is. Zo kun jij je concentreren op jouw core business.

Waarom een integratieplatform?

In de meeste organisaties bestaan IT-landschappen uit een verzameling van losse applicaties. Met een integratieplatform breng je die samen. Een integratieplatform heeft diverse connectoren die moeiteloos verbinding kunnen maken met verschillende applicaties, waaronder SAP en Microsoft. Het is de perfecte tolk voor de verschillende talen van de applicaties. Dit platform zorgt ervoor dat de uitwisseling van gegevens tussen de applicaties in goede banen wordt geleid, maar ook dat informatie op de juiste plaats binnen jouw organisatie beschikbaar is. Een integratieplatform optimaliseren en onderhouden, vereist een uitgebreide expertise. Vertrouw op de kennis van onze ervaren architecten en integratiespecialisten.

Ctac, jouw integratie-expert

Een succesvolle integratie vereist diepgaande kennis van IT-omgevingen en diverse integratieplatformen. Deze expertise hebben wij in huis. Wij combineren onze technische kennis met zakelijk inzicht en integratieoplossingen voor organisaties van elke omvang. Hierdoor zijn we in staat om iedere integratie-uitdaging met vertrouwen aan te pakken.

Voor elke vraag een passend integratieplatform

Wat is de specifieke situatie? Waar wil je naartoe bewegen? En welke functionaliteiten heb je nodig? Allemaal belangrijke vragen om een passend en modern integratieplatform op te zetten. Wij tillen jouw organisatie naar het volgende niveau. We brengen je IT-landschap in kaart, analyseren integratie-issues, en bedenken hier oplossingen voor. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het monitoren en onderhouden van verschillende integratie-scenario’s. Wat je vraag ook is, wij zorgen ervoor dat je systemen optimaal met elkaar praten.

Daarbij maken we onder andere gebruik van de producten van onze partners SAP, Microsoft en Boomi. Doordat jouw systemen dezelfde taal spreken, ontstaat er een robuuste infrastructuur die de basis vormt van jouw organisatie.

Wij maken je processen slimmer

Bij het integreren maken we onderscheid tussen twee lagen integratie: data-integratie en procesintegratie. Welke laag of lagen je gebruikt, hangt af van het gekozen platform en de behoeften van je organisatie.

 • Data-integratie: je moet kunnen vertrouwen op de data in jouw systemen. Daarom is het zaak dat data betrouwbaar en consistent is, waar die gegevens zich ook bevinden.
 • Procesintegratie: bij jouw bedrijfsprocessen zijn vaak meerdere systemen betrokken. Een optimale gebruikerservaring vraagt dan ook om naadloos samenwerkende systemen en procesregie ‘over’ de systemen heen.

 

 

(Cloud)integratie: een toegevoegde waarde voor je organisatie

Wij kennen de valkuilen van migratie naar cloudintegratie. En we weten hoe we deze moeten vermijden. Dat doen we door on premise elementen te hergebruiken, en scherp naar de connectiviteit te kijken. Maar ook door best practices vast te stellen, en projecten efficiënt te beheren. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw applicaties naadloos integreren, maar vooral dat jouw organisatie wendbaar blijft, en snel kan inspelen op veranderingen in de markt.

Ook ná het implementatietraject kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende aanvullende services en oplossingen waarmee wij jouw integratieprocessen kunnen bewaken en beheren.

Boomi

Boomi is een vooraanstaand Integration Platform as a Service (iPaaS) waarmee je eenvoudig applicaties en databronnen met elkaar kunt verbinden. Met Boomi, voorheen bekend als Dell Boomi, beschik je over een krachtige oplossing voor integratie, API-beheer, databeheer en workflow-automatisering.

 • Vertrouw op één geïntegreerd platform voor integratie, API-beheer, databeheer en workflow-automatisering.
 • Maak gebruik van ingebouwde connectoren voor het moeiteloos tot stand brengen van diverse integraties.
 • Realiseer zelfs de meest complexe integraties via de gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface van Boomi.
SAP BTP

SAP Business Technology Platform (SAP BTP) brengt data en analyses, kunstmatige intelligentie, applicatieontwikkeling, automatisering en integratie samen in één uniforme omgeving.

 • Personaliseer gebruikerservaringen voor SAP-applicaties.
 • Breng innovatie in de praktijk door native integratie met SAP-applicaties.
 • Verbeter gebruikersinteractie met kunstmatige intelligentie en automatisering.
 • Krijg real-time, volledige inzichten in al je gegevens.
 • Versnel innovatie met bedrijfscontext.
 • Werk sneller dankzij low-code/no-code ontwikkeltools.
 • Haal meer uit gegevens van SAP-applicaties door deze in de juiste context en betekenis te gebruiken.
 • Begin snel met projecten dankzij kant-en-klare branchegerichte content en use cases.
 • Kies voor een betrouwbaar professioneel platform.
 • Implementeer in een essentiële cloudomgeving, beheerd door SAP.
 • Pas bedrijfsprocessen aan zonder noodzaak van onderhoud.
Wil je meer informatie?

Meer controle en grip op je integratie? Dat vraagt om een gedegen aanpak. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.