Expertise

Omni Customer Loyalty

Maak van je klanten fans met het krachtige loyalty platform voor detailhandel en groothandelsbedrijven.
Ivo van der Raad

Unified Commerce Expert

Neem contact op

Een klantenpas introduceren? Cadeaukaarten uitgeven, medewerkers korting geven of aanhaken bij de loyaliteitsprogramma’s van derden? Met het Omni Customer Loyalty programma van Ctac kan het allemaal.

Loyaliteitsprogramma Retail

Een goed loyaliteitsprogramma vergroot de betrokkenheid van je klanten bij uw winkelbedrijf. Zo verhoog je de omzet en verlaag je retentie. Met Omni Customer Loyalty van Ctac rol je probleemloos loyaliteitsprogramma’s uit waarmee je trouwe klanten beloont.

Met loyaliteitsprogramma’s creëer je betrokken, loyale klanten. Je beloont ze voor het feit dat ze shoppen in jouw winkel of webwinkel. Dergelijke programma’s dragen bij aan je omzet en helpen je bovendien om het profiel van je klant te verrijken.

Één versie van de waarheid

Het succes van je loyaliteitsprogramma’s valt en staat bij de beheersbaarheid ervan. Klanten die hun klantenpas laten zien, moeten zonder gedoe hun korting of hun spaarpunten krijgen. Dat geldt natuurlijk ook op het moment dat ze online of via een ander kanaal iets bij u aanschaffen. Dit vraagt om een loyalty-oplossing die naadloos integreert met uw kassa’s, uw webshop, uw ERP-oplossing en systemen van derden zoals AirMiles. Op het moment dat uw loyalty-oplossing optimaal geïntegreerd is, gaat zo’n systeem fungeren als spin in het web. Er ontstaat één enkele versie van de waarheid waarop ál uw systemen kunnen bouwen.

Verander klanten in fans met OCL

Wij willen winkelbedrijven helpen om trouwe fans te maken van hun klanten. Daarom ontwikkelden wij Omni Customer Loyalty (OCL), een krachtig loyalty platform voor retailers en groothandelsbedrijven die van gewone klanten, loyale fans willen maken.

Omni Customer Loyalty is een open platform dat u door middel van webservices probleemloos koppelt met uw POS en andere systemen. Het systeem heeft standaard koppelingen voor SAP aan boord, maar kan ook heel makkelijk met uw webshop geïntegreerd worden. Vanzelfsprekend heeft OCL ook een standaard en naadloze integratie met onze eigen POS-oplossing XV Unified Commerce Platform.

Meerdere programma’s en kaartsoorten

Met OCL beheer je meerdere loyaliteitsprogramma’s tegelijk. Het platform ondersteunt bovendien meerdere kaartsoorten en spaarsystemen. Je kan met euro’s werken, maar ook met spaarpunten van externe partijen zoals AirMiles. Aan allerlei praktische zaken is gedacht. Zo kan je precies aangeven hoeveel punten er maximaal gespaard mogen worden. Ook kan je nauwkeurig bepalen hoeveel klanten maximaal mogen besteden. Van elke account kan je op ieder moment de transactiehistorie bekijken. Accounts aan- en uitzetten is een kwestie van een druk op de knop.

Personeelskorting zonder hoofdpijn

Wil je je medewerkers ook laten kopen bij uw winkel? Dan mag je van de fiscus elk kalenderjaar 500 euro belastingvrij aan je werknemers geven in de vorm van kortingen op je producten. Deze gericht vrijgestelde korting mag maximaal 20% van de winkelprijs bedragen. Met Omni Customer Loyalty houd je deze fiscale grenzen probleemloos in de gaten. Is de vrije ruimte opgebruikt, dan ontvangt de collega geen korting meer. Zo voldoe je moeiteloos aan alle eisen van de Belastingdienst.

Meer informatie over Omni Customer Loyalty?