Expertise

Precisely Automate Evolve

Het verzamelen en beheren van (master) data over de verschillende bedrijfsprocessen heen is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Thijs Paepen

Data Adviseur

Neem contact op

Wordt veelal gebruikt voor (master) data onderhoud-, validatie- en dataverzameling.

Draagt bij aan een goed data governance beleid.

Een volledige integratie met SAP ERP en mede daardoor low code op te bouwen.

Automate Evolve: Rijkt verder dan ‘the big four’

Automate Evolve is het enige datamanagementplatform dat specifiek is ontworpen om strategische gegevensprocessen in SAP te digitaliseren. Niet enkel voor the big for zoals Customer, Vendor, Materials en Finance, maar voor alle bedrijfsprocessen en SAP transactiecodes die hiermee gemoeid zijn. Denk daarbij aan productlanceringen, onboarding en onderhouden van klanten en leveranciers, het opzetten van grootboekaccounts en plant maintenance. Dus ook BOM’s, routings, classifications, price conditions enzovoort zijn met Automate Evolve te managen. Het platform kent dezelfde functionaliteiten als Precisely Automate Studio, maar met een aantal onmisbare uitbreidingen.

De vele voordelen van Automate Evolve

1. Digitaliseer complexe bedrijfsprocessen
Met Automate Evolve bouw je oplossingen die de juiste processen en subprocessen starten om gegevens te verzamelen, goed te keuren of taken uit te voeren over meerdere gegevensobjecten. De data van je bedrijf is hierdoor altijd actueel, omdat het voor iedere medewerker duidelijk is wanneer zij welke data aan moeten leveren. Het verzamelen van data verloopt snel en foutloos. En omdat voor iedereen helder is hoe zij de data dienen aan te leveren en de data tussentijd kunnen valideren zijn data correcties achteraf verleden tijd. Omdat je een workflow parellel kunt laten lopen kunnen meerdere personen danwel afdelingen tegelijk de data aanleveren die van hen wordt verwacht. Hierdoor verloopt dit proces nog snellen kan de doorlooptijd met 50% worden verkort.

2. Verwerk meerdere records met gepatenteerde SmartTables
Met de unieke SmartTables-technologie werken teams sneller en krijgen ze meer gedaan in minder tijd. Gebruik deze technologie om meerdere records in één formulier te maken of bij te werken.

3. Makkelijke mass uploads
Kies bijvoorbeeld voor op rollen gebaseerde webformulieren voor zakelijke gebruikers voor het afhandelen van een of enkele gerelateerde records. Of gebruik Excel-werkmappen voor de mass uploads.

4. Meer flexibiliteit
Met Automate Evolve kunnen flows eenvoudig worden aangepast aan de vraag van vandaag. Verandert een bedrijfsproces? Dan is de workflow daar zo op aangepast! Omdat Evolve low code is kan dit zelfs worden gedaan door een SAP key user in plaats van de afdeling IT.

5. Zorg voor controle en de juiste audittrails
Omdat met Automate Evolve exact te herleiden is wie welke data heeft aangeleverd danwel heeft aangelegd in SAP is een auditrapport eenvoudig op te stellen. Heeft men bepaalde rechten in SAP, maar wens je deze binnen een bepaald proces verder in te perken (bv bij het onttrekken van data uit SAP), ook dit is met Precisely geen enkel probleem en eenvoudig in te regelen.

Precisely Automate: eenvoudig aan de slag met SAP

Ctac is de exclusieve partner van Precisely in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van Precisely? Lees meer over hoe Precisely bijdraagt aan sneller en eenvoudiger werken met SAP.

Wil je meer weten hoe Evolve jouw bedrijfsprocessen kan verbeteren?

Neem dan contact met ons op!

Thijs Paepen

Data Adviseur

Wordt veelal gebruikt voor (master) data onderhoud-, validatie- en dataverzameling.

Draagt bij aan een goed data governance beleid.

Een volledige integratie met SAP ERP en mede daardoor low code op te bouwen.

NS STATIONS VERBETERT HET BEHEER VAN ARTIKELEN EN VESTIGINGEN DANKZIJ WINSHUTTLE EN CTAC