sector

Overheid

De bedrijfsvoering in de publieke sector wordt grotendeels bepaald door begrotingen, complexe besluitvormingsprocessen en het BTW-compensatiefonds. Dat vereist een unieke benadering en praktische oplossingen op het gebied van IT.
Creëer efficiënte organisatieprocessen
Borg gegevens met Cyber Security
Reageer proactief op veranderingen

Een groeiende verantwoordelijkheid

Kleine én grote organisaties in de publieke sector, staan momenteel onder druk door versnipperde informatie, verouderde systemen en een gebrek aan digitale vaardigheden. En dat zorgt voor een minder efficiënte dienstverlening en minder effectieve bedrijfsprocessen. Om vooruitgang te boeken, is het voor overheden van belang om zich te richten op een moderne infrastructuur, Cyber Security en het versterken van digitale vaardigheden van de medewerkers. Efficiënte processen, gegevensbeveiliging en privacy behoren daarbij tot de prioriteit. Met de juiste (maatwerk)technologie en het naleven van best practices, kan dat.

provincie logo ctac erp hana sap
gemeente erp software hana sap ctac
SAP voor de Publieke Sector

Maatwerk brengt vaak hoge kosten met zich mee. Dat kan anders, vinden we bij Ctac. Om te voldoen aan de eisen van de publieke sector hebben we SAP Gemeente ByDesign ontwikkeld. Met SAP BusinessByDesign als basis en Ctac specifieke publieke sector add-ons spelen we in op de specifieke behoeften, wensen en eisen van overheidsinstellingen. Met meer efficiëntie en effectiviteit als gevolg. Voor grote gemeentes, publieke instellingen en provincies biedt Ctac sector specifieke ERP-oplossingen van SAP S/4HANA aan.

tevreden burger publieke sector overheid gemeente erp crm it self service sap ctac

Jouw IT-partner in de publieke sector

Wij zijn koploper als het gaat om implementaties in de publieke sector. Met onze unieke softwareoplossing is het mogelijk om proactief te reageren op de veranderingen en uitdagingen van de toekomst. En het beste: met onze ingebouwde rapportagemogelijkheden heb je maar één softwareoplossing nodig. Of je uitdaging ligt bij planning, capaciteit of mobiliteit, wij helpen je vooruit te komen in de publieke sector.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Cyber Security voor de publieke sector

De toename van digitalisering legt een grotere nadruk op het versterken van de beveiliging van overheidsinstanties en het vergroten van het bewustzijn bij de bevolking. In de praktijk betekent dit dat er voortdurend rekening moet worden gehouden met digitale kwetsbaarheden en bedreigingen. Hoe speel je daar op in als overheidsorganisatie? Hoe bereid je je goed voor? Ctac is de expert op het gebied van Cyber Security voor de publieke sector. Met pragmatisch advies en de juiste applicaties beveiligen we jouw IT-landschap en in het geval van calamiteiten helpen we je weer snel op de rit met minimale impact op je organisatie.

”Dankzij SAP Gemeente ByDesign zijn wij nu meer in control dan voorheen en dat was een belangrijke doelstelling.”

Wouter Groenen, Solution Manager Gemeente Roosendaal

Applicaties en diensten voor de publieke sector

SDG

Ctac helpt jouw duurzaamheidsdoelen sneller te bereiken met advies en handige applicaties.

SDG: Sustainable Development Goals

Modern werk

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Modern Werk

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Cyber Security
”De samenwerking met Ctac in ons regiemanagement van het landschap van ICT-leveranciers maakt dat de aandacht kan uitgaan naar innovatie en doorvoeren van verbeteringen die passen bij de ambitie die we als Raad hebben voor ons ICT-landschap.” William van der Velden, hoofd Informatiemanagement bij de Raad
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

SAP Business By Design

Met SAP BusinessByDesign speelt Ctac in op de specifieke behoeften, wensen en eisen van kleinere tot middelgrote gemeentes. Met meer efficiëntie en effectiviteit als gevolg.

Relevante link
sap hana 4 bydesign business ctac local government gemeents publieke sector overheid23 copy
SAP S/4HANA

Voor grote gemeentes, publieke instellingen en provincies biedt Ctac sector specifieke ERP-oplossingen op basis van SAP S/4HANA aan.

Relevante link
moderne werkplek modern workplace microsoft teams security hardware laptop employee experience self service
Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Relevante link

Ctac SAP-partner van Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant zocht naar één centrale partij, met expertise op alle aspecten van het omvangrijke SAP-landschap. Met onze ruime SAP-ervaring en kennis van de overheidssector, zorgen we nu voor efficiëntie en veiligheid.

Overheid bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in de overheidssector. Met onze ruime SAP-kennis en ervaring in de publieke sector, creëren we efficiëntie in bedrijfsprocessen en borgen we gegevens en privacy. Met onze zelfontwikkelde SAP Business ByDesign-software bieden we maatwerkoplossingen voor elke overheidsinstelling.