Data & Analytics

Embedded Analytics

Embedded Analytics is de meest pure manier van rapportage. What you see, is what you get!

Embedded Analytics

What you see is what you get!

 

Embedded Analytics is de meest pure manier van rapportage. Door gebruik te maken van Hana is real time rapporteren vanuit een proces de nieuwe norm voor de eindgebruiker. Waarom zelf alle rapporten definiëren en bouwen terwijl je met Embedded een goede set standaarden hebt die je eventueel zelf kunt aanpassen?

Realtime rapportages

Waarom wachten op een rapportage van een consultant of IT-afdeling, wanneer je het als business ook zelf kunt? Real time, want hoe eerder je up-to-date inzicht hebt, hoe meer impact een beslissing vanuit data heeft.Steeds meer bedrijven hebben hun data op orde waardoor rapporteren en analyseren eenvoudig vanuit de bron kan. Die bron kan een ERP-systeem, maar ook CRM of een andere operationele applicatie zijn. Bovendien zorgt de implementatie van SAP Fiori voor één userinterface die bedrijfsbreed kan worden ingezet. Zo is het eenvoudig om alle eindgebruikers snel van de juiste data te voorzien.

Ctac Enabled Analytics samen met de business user

Door de in-memory techniek van Hana heb je de mogelijkheid om snel en overzichtelijk data uit een systeem te halen. We zien steeds meer S/4Hana-implementaties om ons heen en zien dat veel organisatie al volop gebruik maken van Embedded Analytics; een standaard feature van S/4Hana. Bovendien heeft S/4Hana een eenvoudig virtueel in-memory Core Data Services (CDS) datamodel. Dit maakt het mogelijk om berekeningen in de database te doen en eenvoudig rapportages samen te stellen door de eindgebruiker.

Mogelijkheden op het gebied van Data & Analytics

Embedded Analytics

Embedded Analytics is de meest pure manier van rapportage. What you see, is what you get!

Embedded Analytics

Self service Analytics

Kennis, Data Blending & Storylines is dé succesformule om van de verzamelde data waardevolle informatie te maken.

Self Service Analytics

Data Engineering & Architectuur

Analytics is hot! Er wordt door organisaties steeds meer gebruik gemaakt van Analytics en daarom staat het ook steeds hoger op de agenda.

Data Engineering & Architectuur

Augmented Analytics

Een benadering van data-analyse die gebruikmaakt van o.a. Machine Learning en AI om analyseprocessen te automatiseren.

Augmented Analytics

Info over bestaande datamodellen en rapportagemogelijkheden van SAP?