Win jij de Ctac SAP S/4HANA SIM-game?

Ga met je collega’s de uitdaging aan en grijp de winst in de Ctac SAP S/4HANA Simulation Game op 27 maart in Diegem.

Hoe snel reageer jij op veranderingen in de markt? Gebruik jij al de inzichten die voorhanden zijn maximaal? Ben jij klaar om aan de hand van moderne technologie, in combinatie met de kwaliteiten van jou en je team op de meeste efficiënte manier je bedrijf aan te sturen? Ga dan met je collega’s de uitdaging aan en grijp de winst in de Ctac SAP S/4HANA Simulation Game in Brussel op 27 maart.

De SAP S/4HANA Simulation Game is een ideale manier om kennis te maken met SAP S/4HANA of om je expertise hiervan te vergroten. Samen met maximaal drie collega’s run je gedurende enkele uren een fictieve onderneming. Onze specialisten trappen de dag af met een heldere uitleg over SAP S/4HANA. Werk jij binnen jouw organisatie nog niet met SAP S/4HANA? Dan is deze dag ideaal om de mogelijkheden van deze next gen ERP-oplossing te ontdekken. Heb je al wel ervaring met SAP? Dan is de SIM-game uitermate geschikt om je kennis bij te spijkeren.

Neem juiste beslissingen

Tijdens het spel krijgen jullie te maken met ingrijpende en realistische veranderingen in de markt. De realtime data en analyses in SAP S/4HANA helpen je om de juiste beslissingen te nemen. Maar lukt dat ook? Haal jij onder hectische omstandigheden het maximale uit je organisatie?

Win jij de Ctac SAP S/4HANA SIM-game op 27 maart?
Schrijf je snel in!
Inschrijven

Het programma van de Ctac Simulation Game:

09:30 Ontvangst & koffie
10:00 Introductie SAP
10:30 Simulation Game Uitleg
11:00 Sim Game Ronde 1
11:30 Korte pauze
11:45 Sim Game Ronde 2
12:15 Lunch & Wrap up Game
13:00 Breakout sessies
o Change management & Adoptie (15 min)
o Roadmap voor een succesvolle implementatie (15 min)
13:30 Afsluiting

Deze bedrijven gingen je al voor

SAP Experience Center

Ctac organiseert haar SIM-game in het SAP Experience Center in Brussel, een plek waar je inspiratie kunt opdoen over hoe thema’s als robotische procesautomatisering (RPA), machine learning, duurzaamheid en kunstmatige intelligentie kunnen transformeren tot een “intelligente onderneming”. Naast fictieve scenario’s zijn in het SAP Experience Center ook verschillende demo-opstellingen te zien van daadwerkelijk geïmplementeerde innovatiecases.

"Het fijne van Ctac is dat dezelfde mensen die met ons de voorbereiding uitvoerden, ook de implementatie verzorgden. Daardoor zaten we goed op dezelfde lijn en opereerden we op basis van vertrouwen. We zijn écht partners."
Jonny Coulon
CEO
"Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik."
Gijs Bleeker
Directeur ICT
"Soms wil je bepaalde cijfers in een rapportage heel specifiek kunnen downdrillen om de onderliggende gegevens te bekijken. Dat kan heel goed met embedded analytics in SAP S/4HANA."
Tom van der Molen
SAP Finance consultant

Komt 27 maart niet goed uit?

We organiseren ook een Sim Game in Nederland. Ga met je collega’s de uitdaging aan op 22 maart in het SAP Experience Center in Den Bosch.

Schrijf je in voor onze Sim Game op 22 maart.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.