Expertise

Cyber Security

In een wereld die steeds digitaler en meer datagedreven wordt, liggen cyberaanvallen constant op de loer. Je business hiertegen beschermen, start bij een goede IT-basishygiëne. Bij Ctac staat de veiligheid van jouw IT-omgeving voorop.
Bied optimale bescherming
Borg bedrijfscontinuïteit
Behoud gebruiksgemak
Erwin van Beinum

Director Cyber Security

Neem contact op

Een veilige IT-omgeving

Jouw business wordt steeds digitaler, en bevat steeds meer en rijkere data. Dat vormt veel kansen, maar ook bedreigingen: bedrijven van alle groottes zijn namelijk kwetsbaar voor cyberaanvallen zoals hacks, datadiefstal of sabotage. Incidenten liggen op de loer, en de gevolgen van een cybersecurityaanval kunnen groot zijn. Om de impact van een aanval zo laag mogelijk te houden, heeft jouw IT-omgeving een sterke basishygiëne nodig.

 

NIST Cyber security Framework

Bij Ctac zorgen we dat je basishygiëne op orde is en helpen we je met het inrichten en beheren van een veilige, gebruiksvriendelijke IT-omgeving. Daarvoor nemen we de principes uit het NIST Cybersecurity Framework als uitgangspunt.

NIST Cyber security Framework steps

1

Identify

Iedere organisatie kent een unieke manier van werken. Aan de hand van ons Security Assessment, brengen we in kaart waar jij afhankelijk van bent. Hierin vormen jouw bedrijfsprocessen en -doelen de basis.

2

Protect

We ontwikkelen samen een veiligheidsstrategie in om jouw business zo veilig mogelijk te houden. Hier kijken we welke maatregelen bij jouw bedrijf en werkwijze passen, en zorgen we dat veiligheid niet ten kosten gaan van gebruiksgemak.

3

Detect

Hoe sneller een incident gedetecteerd wordt, hoe lager de impact. Met onze zelfontwikkelde SAP-applicatie Security Monitoring houden we jouw SAP-omgeving veilig en sporen zo mogelijke risico’s op.

4

Respond

Door onze ruime ervaring, weten we na een incident snel te schakelen. Wanneer een incident opgespoord is, nemen we zo snel mogelijk passende maatregelen.

5

Recover

Weerbaarheid is belangrijk in cyber security. We herstellen snel de schade, en zorgen met heldere communicatie en verbeteringen dat je IT-systeem na een aanval sterker is.

Find out more?

Meer weten? Wil je meer weten over het NIST Cyber security Framework? Neem contact op met onze experts.

Security als geïntegreerd onderdeel

De veiligheid van jouw IT-omgeving borgen is niet slechts een technisch verhaal. Samen kijken we naar de meest veilige én meest gebruiksvriendelijke oplossing voor jouw bedrijf. Ook helpen we met Security Awareness een cultuur te creëren waarin medewerkers zich bewust zijn van digitale gevaren, en op de juiste manier met IT-processen omgaan. Zo spitsen we cyber security af op jouw specifieke situatie, zonder dat het je gebruiksgemak of bedrijfscontinuïteit in de weg komt te staan.

Meer weten over Cyber Security?

CTAC is jouw ideale partner voor Security

Met onze diepgaande businesskennis en -ervaring in veel verschillende sectoren, ontwikkelen we de best passende situatie voor jouw bedrijf. Bij Ctac gaan we pragmatisch te werk, stellen we de mens centraal en hechten we veel waarde aan change management. Zo maken we in jouw organisatie van cyber security een prioriteit.