sector

Wholesale

Grenzen tussen retail en groothandel vervagen, en producenten en eindklanten weten elkaar steeds beter te vinden. Streef als groothandelaar naar een wendbare supply chain en een optimaal omnichannel IT-landschap.
Creëer een wendbare supply chain
Bied een frictieloze klantervaring
Optimaliseer je omnichannel-aanpak

Onze visie op de sector

De wholesale-industrie verandert. Door transparantie op het internet vinden zowel consumenten als zakelijke kopers hun weg razendsnel in het wereldwijde aanbod. Zij vinden én kopen hun producten sneller dan ooit, op elk moment en vanaf elk kanaal. Voor jou als wholesaler wordt het daarom alsmaar belangrijker om klanten aan je te binden door een frictieloze klantreis te bieden. Bij Ctac helpen we je slim in te spelen op deze nieuwe manier van werken.

Beweeg mee met verandering

De eindklant bepaalt waar, wanneer en hoe je levert. In wholesale is het belangrijk dat je supply chain met die hoge klanteisen meebeweegt. Verouderde systemen volstaan niet meer – vandaag de dag draait het in de wholesale-industrie om realtime inzicht en een omnichannel-aanpak. Met efficiënte, gestroomlijnde processen en up-to-date managementinformatie. Door jouw (interne) logistiek te optimaliseren, behoud je snelheid in je bestelproces, borg je kwaliteit en houd je de kosten laag. Een wendbaar en flexibel IT-landschap ligt daaraan ten grondslag.

Optimaliseer je supply chain

Met onze diepgaande SAP-kennis en transportkennis, in combinatie met ruime marktkennis en -ervaring, optimaliseren we samen jouw supply chain en je verkoopreis. We bieden oplossingen op het gebied van ERP, logisitiek en finance, en zorgen dat je gegevens overal en altijd beschikbaar zijn. Zo beweeg je bijvoorbeeld met SAP EWM snel, flexibel en efficiënt mee met bewegende markteisen. Met behulp van Embedded Analytics haal je waarde uit je data, en met Return Management stroomlijn je je retourproces. Met een optimaal IT-landschap verkrijg jij maximaal inzicht in je supply chain, en bied je tegelijkertijd je klant een waardevolle (koop)ervaring.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Jouw partner in de wholesale-industrie

Met toewijding en ervaring, zowel op gebied van IT als in de dynamische groothandel-industrie, staan we naast je en optimaliseren we jouw processen. Met onze brede expertise en integrale aanpak, houden we jouw IT-processen efficiënt én wendbaar. Zodat jij zo veel mogelijk waarde toevoegt voor je klant. Altijd. Dat is tenslotte waar het om draait.

”Ctac onderscheidt zich door karakter te tonen op de momenten dat het tegenzit. Ze communiceren helder, nemen feedback ter harte en nemen initiatief en verantwoordelijkheid. Ze willen er altijd samen een succes van maken.”

Dirk Van Houwe, IT Director van Cras Woodgroup

inriver PIM

Verzamel, verrijk en verstuur je productdata eenvoudig en snel. Met inriver PIM beschik je altijd over realtime data op elk verkoopkanaal.

Inriver PIM

Return Management

Klanten verwachten een soepel en snel retourproces. Maak het jezelf én je klant gemakkelijk, door je logistieke en financiële processen slim in te delen.

SAP S/4HANA

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Security
““We kozen voor Ctac vanwege de ervaring in de markt, hun referenties en het team. Met name dat laatste vonden we heel belangrijk. Zo’n implementatie is mensenwerk. Wij zoeken geen leveranciers, wij zoeken partners die ons challengen.” Sander Vreeken, IT Director van Technische Unie
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

erp wholesale cloud hana sap ctac wms ewm partner
SAP S/4HANA ERP

Ctac is al 30 jaar SAP ERP marktleider binnen de wholesale. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software.

Relevante link
erp wholesale groothandel crm sap pim inriver
SAP EWM WMS

SAP EWM maakt het effectief beheer en optimalisatie van complexe magazijn- en logistieke activiteiten mogelijk.

SAP EWM WMS
integraties boomi sap hana ctac oliver it next integration api
Integraties

Integreer eenvoudig met externe dienstverleners en verkoopkanalen, EDI en hardware op jouw magazijnlocaties. Ctac is de IT-integratiespecialist binnen de wholesale.

Relevante link

Boretti speelt in op veranderende klantwens met Inriver

Om wereldwijd op te schalen, moest Boretti een infrastructuur bouwen die omnichannel commerce wereldwijd zou ondersteunen met een digitale architectuur om verder te groeien.

 

Wholesale bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in de wholesale-industrie. Met kennis op het gebied van onder andere embedded analytics, return management en warehouse management creëren we een optimale klantreis voor je klanten én een wendbare supply chain voor jou. En met onze brede SAP-kennis en -expertise implementeren we producten als SAP S/4HANA ERP en SAP EWM WMS om de systemen in jouw groothandelte optimaliseren.