Van oudsher is de Precisely Automate (voormalig Winshuttle) oplossing gericht geweest op data van en naar SAP te zetten. Alhoewel de focus van de oplossing de diepe integratie met SAP blijft, zijn de toepassingen hedentendage vele malen groter.

Hier nemen wij jou graag in mee tijdens ons webinar op donderdag 23 mei van 10:00 tot 10:45 met live demo van de mogelijkheden.

𝐒𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐟 𝐣𝐞 𝐢𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐦𝐨

Op donderdag 23 mei van 10:00 tot 10:45

Tijdens de demo laten wij verschillende toepassingen zien. Zo laten we zien hoe er vanuit een ander, non SAP systeem, data automatisch in SAP kan worden gezet door middel van de Automate oplossing. Het gemak van de low-code no-code oplossing zonder enige handmatige handeling!

Verder tonen wij hoe een workflow proces gestart kan worden vanuit bijvoorbeeld een CRM als Salesforce, voor verdere data verrijking alvorens het naar SAP/andere systemen gezet moet worden. In dit voorbeeld zal ook getoond worden hoe de oplossing in staat is om data op te halen en/of weg te schrijven naar andere systemen dan SAP. Hiermee worden de toepassingen ineens vele malen groter.

Meer informatie over SAP Data API

De SAP Data API biedt de mogelijkheid om, vanuit welke tool dan ook, door middel van de functionaliteiten van Precisely Automate, de data in SAP te verwerken. Hierbij is er sprake van een REST API met directe integratie met SAP.

Dit geldt voor scenario’s waarbij er geen verdere aanpassingen in de data hoeven te gebeuren tussen het systeem die de trigger uitvoert en SAP, waarbij het ‘trigger systeem’ geen of een complexe integratie met SAP heeft. Met een regulier Automate (Winshuttle) script is de data eenvoudig in SAP te krijgen.

Digital Access API

De Digital Access API biedt de mogelijkheid om een Automate Evolve workflow te starten vanuit een extern systeem. Hierbij is er ook sprake van een REST API, die het mogelijk maakt voor externe systemen een proces in Evolve te starten.

Gebruikers kunnen middels de workflow mogelijkheden van Evolve de data bekijken/aanpassen/goedkeuren voordat deze daadwerkelijk in SAP terecht komt. Een simpel voorbeeld hiervan is een prospect aanmaken in Salesforce, om deze vervolgens middels data verrijking en een workflow in Evolve volledig in SAP op te zetten.

3rd-party API support

De focus van Automate heeft altijd gelegen op de diepe SAP integratie. Deze aanpak veranderd niet, maar met de 3rd-part API support wordt de toepassing van de oplossing veel breder. Zo is het mogelijk om met deze functionaliteit connectie te maken met REST APIs van andere tools.

Hiermee kan uit één of meerdere systemen data worden uitgelezen, aangemaakt en/of gewijzigd. Daarmee wordt het vanuit een Evolve proces eenvoudiger om de data naar alle systemen te sturen in plaats van alleen maar naar SAP. Verder kunnen er workflows worden gebouwd die data versturen en/of ophalen vanuit systemen zonder dat hier SAP bij gebruikt wordt.