Expertise

Development

Soms voldoet standaard SAP-software niet aan de behoeften van jouw business. Met onze no-nonsense aanpak, brede ervaring en diepgaande up-to-date kennis, zijn we ABAP-expert sinds 1992.
Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur

Neem contact op

Zet IT gericht in op processen

Ontwikkel met oog op de toekomst

Bereik bedrijfsambities met IT

Development als integraal onderdeel

Jij wilt het beste voor jouw organisatie. Altijd. Standaard SAP-software biedt veel mogelijkheden, maar voldoet soms nét niet aan jouw business requirements. Het ervaren en kundige Development Team van Ctac biedt dat stapje extra. Wij laten SAP-software precies op jouw businessdoelen aansluiten, of ontwikkelen een nieuwe oplossing from scratch. Deze laten we naadloos integreren met jouw IT-landschap, zodat al je verschillende systemen eenvoudig met elkaar praten.

Development bij Ctac

We hebben brede skills en ervaring in development. Onze diensten zijn:

  • Software bovenop SAP ontwikkelen – Deze software maakt gebruik van het SAP-datamodel en bestaande functionaliteiten in SAP. Zo vereenvoudigen we de software, en laten we deze rapporteren en integreren met andere systemen.
  • SAP-software uitbreiden – We maken gebruik van de mogelijkheden die SAP biedt om haar softwarecomponenten op een beheerbare manier aan te passen en functionaliteit uit te breiden.
  • Nieuwe software ontwikkelen – Met behulp van SAP-hulpmiddelen voegen we nieuwe functionaliteit toe aan SAP. Dan ontwikkelen we een eigen datamodel en eigen functionaliteiten. Vaak is deze software wel gerelateera aan bestaande SAP-processen.

Een stabiele basis in SAP Development

We ontwikkelen niet wat je vraagt, maar wat je organisatie nodig heeft. Zo verzekeren we dat de software die we bouwen, past bij jouw dagelijkse werkzaamheden en je doelen. Naast onze ruime ervaring met S/4HANA-projecten in zowel private als public cloud-oplossingen, gaat onze kennis dieper. We zijn ervaren in ABAP sinds 1992. Dit biedt een stabiele basis, en zorgt ervoor dat we alle SAP-klanten met dezelfde deskundigheid kunnen helpen – niet alleen bedrijven die met de nieuwste SAP-technologieën werken. Door deze combinatie van stevige expertise en ervaring met de nieuwste ontwikkelingen, creëren we meerwaarde in jouw businessprocessen.

We beheren en onderhouden jouw software

In de software die we ontwikkelen staat codekwaliteit altijd centraal. De ervaring van ons Development Team stopt niet bij het ontwikkelen van software. Ook het beheer en onderhoud nemen we in handen. We ontwerpen de software op zo’n manier dat stabiliteit, onderhoudbaarheid en gebruiksvriendelijkheid altijd geborgd zijn. Zo is jouw software toekomstklaar, en gemakkelijk aan te passen wanneer dat nodig is.  De software is gebaseerd op kwaliteitsstandaarden uit de IT-markt en de SAP-wereld.

Jouw partner in Development

Met stabiele IT-kennis, een integrale kijk op Development en een pragmatische werkhouding, tillen we jouw bedrijfssoftware naar een volgend niveau. We ontwikkelen wat jouw organisatie nodig heeft, en benaderen software met oog op de toekomst. Ben jij toe aan een Development-partner die breder kijkt dan jouw vraag? Ons ervaren team denkt graag met je mee.

Bekijk onze mogelijkheden op gebied van Cloud Infastructuur

Private, hybrid of public cloud?

Ontdek de meest geschikte cloudomgeving voor jouw organisatie met hulp van de ervaring en expertise van Ctac specialisten.

Cloud
Ctac Private Cloud

Beschik over een krachtige, veilige basis voor jouw cloudinfrastructuur en applicaties in de private cloud van Ctac.

Ctac Private Cloud
Amazon Web Services

AWS is de volgende stap in jouw cloud strategie.

Amazon Web Services
Microsoft Azure Public Cloud

Vertrouw op de stabiele Microsoft Azure Public Cloud als fundament voor je organisatie en ga aan de slag met intelligente toepassingen.

Microsoft Azure Public Cloud

Sparren met onze modern Development-experts?

Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur