Over Ctac

Enabling your Ambition

Samen
Door krachten te bundelen, komen we tot resultaat. Daarom werken we samen. Onderling met ruim 400 collega’s. Maar ook met klanten, binnen projecten of gedetacheerd. En we werken nauw samen met partners zoals SAP, Microsoft, InRiver en Winshuttle. Binnen al die samenwerkingen zorgen wij voor expertise, vakmanschap en een gedegen aanpak. Samen realiseren we kwaliteit door op de juiste momenten kennis, vaardigheden, ervaring en mogelijkheden samen te brengen.

Resultaatgericht & Ondernemend
We boeken resultaat. Dat doen we door heldere doelstellingen te formuleren en daar vervolgens gezamenlijk en gericht naartoe te werken. Afspraak is afspraak. Ons verantwoordelijkheidsgevoel, onze wil om te winnen en onze resultaatgerichte aanpak dragen bij aan jouw succes en dat van ons.

Wij denken in kansen en zijn ondernemend. Die mentaliteit geeft zuurstof aan nieuwe initiatieven, innovatie en groei. Onze ondernemende instelling stelt ons in staat om aan te sluiten bij jouw ambities en deze te versnellen. Dat doen we bijvoorbeeld met kant-en-klare branche-oplossingen zoals Fit4Woco en Fit4RealEstate. Of met onze krachtige kassa-oplossing XV Retail. Maar ook door bijvoorbeeld jouw digitale transformatie te versnellen, innovatie te faciliteren of je simpelweg te helpen met het verbeteren van jouw processen.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief