Je organisatie groeit. Dat is goed nieuws, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe voorkom je dat groeipijnen je ontwikkeling in de weg staan? GROW with SAP helpt KMO-bedrijven om de juiste stappen te zetten richting een succesvolle toekomst.

Bij bedrijfsgroei speelt digitalisering een belangrijke rol. Dat is voor bedrijfsleiders in het KMO-segment vaak spannend. Misschien voelt het alsof je de regie uit handen geeft, terwijl je het eigenlijk prettig vindt om de touwtjes in handen te hebben. GROW with SAP helpt organisaties het juiste pad in te slaan en afscheid te nemen van verouderde technologieoplossingen die niet meer passen bij de bedrijfsdoelen.

GROW with SAP biedt een totaalpakket, een suite in a box, met oplossingen, services, een community en toegang tot leermogelijkheden. Het ondersteunt KMO-bedrijven bij hun digitale transformatie en versnelt het implementatieproces door de meegeleverde best practices. Een succesvolle implementatie van Cloud ERP is het doel, de weg ernaartoe stippel je samen uit met je partner.

GROW with SAP heeft allerlei voordelen. Ik noem er een paar.

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat centraal bij GROW with SAP. Met SAP S/4HANA public Cloud als startpunt biedt het organisaties de mogelijkheid om hun IT-infrastructuur snel en efficiënt aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften en groei, zonder dat daarbij grote investeringen in hardware en software nodig zijn.

Schaalbare cloudoplossingen

Werken in de cloud kan in alle soorten en maten. GROW with SAP begrijpt dat de behoefte van je bedrijf snel kan veranderen. Met de schaalbare cloudoplossingen van GROW with SAP kan je, indien nodig, snel en tegen een gunstig tarief opschalen.

Snel live gaan

GROW with SAP is een modulaire aanpak en gefaseerd uit te rollen. We richten ons daarom niet op het completeren van de wensenlijst in één dag, maar op het tackelen van business kritieke uitdagingen en het snel live gaan met een flexibel basisplatform. Zo haal je sneller voordeel uit je investering, wennen je medewerkers alvast aan het platform en heb je een stabiele basis waarin je gestructureerd verder kunt groeien. Zonder je medewerkers onnodig te belasten in een korte tijd. Stapsgewijs pakken we de overige gewenste punten aan.

Zelf doorontwikkelen

Een nadeel van oudere platformen is dat doorontwikkeling duur is. Je moet externe partijen of dure programmeurs inhuren om additionele functionaliteiten te ontwikkelen. Met het SAP Business Technology Platform (BTP) in GROW with SAP hoeft dat niet. Dankzij low-code en no-code kan je zelf snel en eenvoudig de applicaties aanpassen en naar jouw wensen samenstellen, zonder dat daarvoor diepgaande technische kennis nodig is. SAP BTP is een business platform waar gebruikers oplossingen voor data en analyses, applicatieontwikkeling en -automatisering, integratie, ondernemingsplanning en AI-technologie delen.

Verbeterde klantervaring

GROW with SAP biedt oplossingen om de klantervaring te verbeteren. Deze oplossingen helpen om behoeften en verwachtingen van klanten beter te begrijpen, waardoor je KMO-bedrijf optimaal inspeelt op de klantbehoeften. Zo houdt SAP Customer Experience alle interacties met een klant bij, van marketing en verkoop tot service en ondersteuning. Dit stelt bedrijven in staat om beter te begrijpen wat hun klanten willen en hoe ze aan hun behoeften kunnen voldoen. Het biedt gepersonaliseerde ervaringen op basis van aankoopgeschiedenis, voorkeuren en interesses.

Betere besluitvorming

Belangrijke beslissingen voor je KMO-bedrijf nam je eerder misschien deels op basis van onderbuikgevoel. Maar hoe groter je organisatie wordt, hoe moeilijker dat is. Simpelweg omdat je niet het hele plaatje kan overzien. GROW with SAP zorgt ervoor dat jij de data tot je beschikking hebt waarmee je de juiste beslissingen kan blijven nemen.

Toegang tot de SAP Community

Met GROW with SAP krijg je toegang tot de SAP Community. In deze community komen gebruikers, ontwikkelaars, consultants en studenten samen om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Ideaal om een vraag te stellen of informatie in te winnen over jouw digitale transformatie.

De branchekennis van Ctac

Zelfs met een complete standaard suite als GROW with SAP is een ERP-implementatiepartner met branchekennis cruciaal voor een succesvol project. Onze consultants komen al decennia bij organisaties binnen de retail, groothandel, productie, vastgoed, professional services en overheid over de vloer voor automatiseringsvraagstukken. Ze kennen de noden van de specifieke branches en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van GROW with SAP. Een echte partner die kan luisteren, adviseren en bovenal de mouwen opstroopt om u succesvol door het project te loodsen.

Kennis maken met S/4HANA tijdens de Sim Game?

Ben jij klaar om aan de hand van moderne technologie, in combinatie met de kwaliteiten van jou en je team op de meeste efficiënte manier je bedrijf aan te sturen? Ga dan met je collega’s de uitdaging aan en grijp de winst in de Ctac SAP S/4HANA Simulation Game.

Meer informatie