Expertise

Ometa

Centraliseer het proces van je bestaande systemen om samenwerking nog efficiënter te maken met Ometa.
Impressie CTAC

Ometa biedt een no-code platform voor systeemintegratie, digitale samenwerking en casemanagement. Het productbedrijf richt zich op de continue ontwikkeling en verbetering van zijn software. Het product van Ometa bevat een wereldwijd gecertificeerde SAP-connector en maakt voornamelijk gebruik van Microsoft Office 365/ SharePoint om nieuwe digitale werkplekken te creëren die zijn geïntegreerd met de back-end SAP-processen.

Ctac is al jaren platina SAP-partner en Microsoft Solutions Partner. Hierdoor hebben Ctac en Ometa de handen ineengeslagen om de beste oplossingen voor SAP-klanten te bieden en hoogwaardige implementaties van het Ometa-platform te bieden.

Over Ometa

Ometa is een softwarebedrijf met expertise in systeemintegratie en digitale samenwerking. In 2001 werd het bedrijf opgericht met een duidelijk doel: gegevens beheren en structureren om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Ometa biedt een no-code platform om slimme integraties te creëren tussen de wereld van gestructureerde data (bijv. Voorraden, facturen, producten) en de wereld van ongestructureerde data (bijv. E-mails, tekeningen, documenten).

Ometa ontsluit data afkomstig uit meerdere databronnen of systemen en creëert een nieuwe samenwerkingslaag in Office 365, waarin de data op een gebruiksvriendelijke manier verwerkt kunnen worden. Uiteindelijk maakt Ometa optimale informatiestromen mogelijk om uw bedrijfsprocessen in realtime te stroomlijnen. Dit resulteert in een efficiënte samenwerking tussen eindgebruikers en operational excellence voor uw organisatie. Met een bewezen staat van dienst van succesvolle implementaties bij high-end klanten, een professioneel partnernetwerk, een zeer bekwaam intern ontwikkelingsteam en een toegewijd ondersteuningsteam, biedt Ometa een Enterprise Ready-product om elke integratie-uitdaging op te lossen.

Meer info?

Ook je proces van je bestaande systemen centraliseren om samenwerkingen nog efficiënter te maken met Ometa? Of te weten komen hoe wij je verder kunnen helpen? Neem dan contact op met ons team van experts.

Contact het team van experts.