Staffing voor bedrijven

Heb je extra capaciteit of specialistische kennis nodig op het gebied van IT?
Meer dan 30 jaar ervaring
Gebundelde kracht met ruim 500 collega’s
Vind dé oplossing voor jouw organisatie
Naduah resourcing specialist
Naduah Verheye

Resource Specialist

Neem contact op

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, deskundig advies en actuele kennis van de arbeidsmarkt, waarmee we jouw vraagstukken goed ondersteunen. Of het nu gaat om strategische of operationele staffing, voor tijdelijke piekperiodes, projecten of langdurige inzet.

Bij Ctac combineren we ondernemerschap, resultaatgerichtheid en een uitstekende operationele uitvoering met persoonlijke aandacht, vertrouwen en oprechte interesse in uw organisatie. Maar dat is niet alles wat we doen om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de beste en meest ambitieuze IT-professionals. We zijn voorlopers op het gebied van recruitmenttechnologieën en we houden onze marktkennis altijd up-to-date dankzij onze uitgebreide netwerken. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de IT-markt en hebben we inzicht in de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen. En daar profiteer jij van.

Staffing van IT-professionals

Wij putten hiervoor uit een zorgvuldig samengestelde groep professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Tot slot kunnen we ook bouwen op de experts van partnerbedrijven. Afhankelijk van jouw wensen en eisen brengen we je snel in contact met mensen die over de industriekennis, de applicatiekennis, de skills en de persoonlijkheid beschikken waar je naar op zoek bent.

Zo bemiddelen wij ambitieuze professionals in de volgende profielen:

– Functionele en Technische Sap consultants
– Agilisten (Agile Coach, Scrum Master, Release Train Engineer, Product Owner)
– Full stack developers
– Mendix consultants
– UX designers
– Java developers
– Project Managers
– Azure Cloud engineers
– Big Data Engineers
– (SAP) Testers

Beperkt je behoefte zich niet tot één project, maar wil je kunnen bouwen op de juiste professionals en consultants voor meerdere projecten of programma’s? Dan ondersteunen wij je bij het creëren van een flexibele schil met professionals die we vervolgens helemaal voor je managen.

Vind de professional die past bij jouw organisatie

Kom in contact met één van onze staffing specialisten.

Branchekennis

Jouw sector, onze expertise

Retail

Jouw klant verdient een frictieloze koopervaring. Anytime, anyplace, anywhere. Die bied je door jouw klant 360° te leren kennen, en slim op de behoeften in te spelen.

Retail
Wholesale

Streef als groothandelaar naar een wendbare supply chain en een optimaal omnichannel IT-landschap.

Wholesale
Manufacturing

Een sterke IT vormt de basis van een succesvol productiebedrijf.

Manufacturing
Professional services
In de zakelijke dienstverlening draait alles om expertise. Met stabiele, continue IT-processen manage je je projecten effectiever en boost je klanttevredenheid.
Relevante link
Overheid
Overheid
Vastgoed

De vastgoedsector verandert. De vraag naar én stroom van data neemt toe.

Vastgoed
Jouw partner op het gebied van IT staffing

Bij Ctac combineren we ondernemerschap, resultaatgerichtheid en een uitstekende operationele uitvoering met persoonlijke aandacht, vertrouwen en oprechte interesse in jouw organisatie. Maar dat is niet alles wat we doen om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de beste en meest ambitieuze IT-professionals. We zijn voorlopers op het gebied van recruitmenttechnologieën en we houden onze marktkennis altijd up-to-date dankzij onze uitgebreide netwerken. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de IT-markt en hebben we inzicht in de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen. En daar profiteer jij van.