De leden van ons Vlaamse SAP S/4HANA team weten als geen ander hoe ze jouw business naar een hoger plan kunnen tillen. Maar naast kennis van SAP, hebben ze nog veel meer in huis. Een geweldige conditie bijvoorbeeld. Ongekende reislust. Of een bijzondere voorliefde voor lekker koken en goede wijn. We stellen het team graag aan je voor. Leer de teamleden kennen, ontdek wat ze in hun vrije tijd doen en hoe jij daar baat bij hebt.

Augusto Brito

“Genieten en energie delen”

Accountmanager Augusto Brito is nauw betrokken bij klanten die de overstap maken naar SAP S/4HANA. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden én deelt daarnaast ook zijn kennis over SAP S/4HANA-suite. Na werktijd geniet hij van muziek, sport en sneakers

Augusto Brito, accountmanager en muziekliefhebber

Augusto is nauw betrokken bij klanten die de overstap maken naar SAP S/4HANA. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden én deelt daarnaast ook zijn kennis over de SAP S/4HANA-suite. Na werktijd geniet hij van muziek, sport en sneakers.

Augusto is een onmisbaar teamlid van het salesteam. Hij heeft alle kennis in huis om zijn klanten te begeleiden. Van het plan van aanpak tot de vragen na de implementatie, hij staat altijd klaar voor zijn klanten. Ook voor zijn collega’s haalt hij alles uit de kast. “Goede muziek maakt iedereen gelukkig. Daarom start ik de dag vaak met een klein muziekfestival bij de koffiemachine.” Maar ook buiten werktijd steekt hij zijn energie in zijn brede interesses. Zijn motto is ‘kiezen is verliezen’. “Ik interesseer me in veel verschillende dingen. Bijna alle muziekgenres vind je terug in mijn huis, net als dat ik me bezighoud met veel verschillende sporten, veel weet over sneakers, lekker eten en Brazilië.

Deze nieuwsgierigheid helpt hem ook bij zijn werkzaamheden. Iemand’s enthousiasme pikt hij snel op en daar gaat hij graag in mee. “Als iemand met veel passie over iets spreekt, hoor ik daar graag meer over en wil ik het begrijpen en meedoen aan het gesprek. Daar kan ik echt van genieten.” Naast al deze prikkels vindt Augusto thuis ook de inspiratie. “Mijn eenjarige zoontje is mijn superheld. Met hem beleef ik momenteel de meeste avonturen.”

Nicky Luyten

“Voor elk probleem is een oplossing”

Daadwerkelijk begrijpen aan welke IT-oplossingen een klant behoefte heeft: dat vindt Nicky Luyten, logistiek consultant en solution architect, het mooie aan zijn werk. Dat is steeds weer een interessante reis. En reizen zit hem in het bloed. Net als het oplossen van problemen bij klanten, waarbij hij steeds weer de uitdaging aangaat.

Nicky Luyten, logistiek consultant en solution architect en hardloper

Daadwerkelijk begrijpen aan welke IT-oplossingen een klant behoefte heeft: dat vindt Nicky, logistiek consultant en solution architect, het mooie aan zijn werk. Dat is steeds weer een interessante reis. En reizen zit hem in het bloed. Net als het oplossen van problemen bij klanten, daarbij gaat hij steeds weer de uitdaging aan.

In mijn vorige jobs heb ik de kans gehad om heel wat van de wereld te zien: van Brazilië over Bulgarije tot aan India”, vertelt Nicky. “Van al die verschillende culturen kan je zoveel leren en dat neem je mee naar je persoonlijke en professionele leven.” Zijn ervaring met al die verschillende culturen komt hem thuis en op het werk prima van pas. “Ik heb geleerd dat iedereen anders denkt. Het is belangrijk dat je dingen goed uitlegt, zodat de ander je goed begrijpt.” Dat inlevingsvermogen vindt hij een voordeel in zijn werk.

Als marathonloper heeft hij daarnaast ervaren dat de aanhouder wint. “Voor elk probleem is een oplossing,” constateert hij nuchter. Hij haalt voldoening uit het opleveren van een oplossing of verbetering waarvan de eindgebruiker oprecht blij wordt. Hij twijfelt nog of hij een derde marathon gaat lopen. De wens en wil zijn daar, maar met drie jonge kinderen de tijd niet altijd. Zijn sportieve inslag blijkt erfelijk. “De kinderen zijn inmiddels ook besmet met het hardloopvirus.

Henk Palsma

“Een goede voorbereiding bepaalt je succes”

Het hart van Henk Palsma, SAP S/4HANA expertise lead voor België, gaat sneller kloppen als hij organisaties en teams mag begeleiden in verbeterprocessen. “Daar word ik altijd weer blij van,” beaamt hij. “Net als van lekker eten en koken voor vrienden en familie.”

Henk Palsma, SAP S/4HANA business consultant en expertise lead België met liefde voor koken

Het hart van Henk gaat sneller kloppen als hij organisaties en teams mag begeleiden in verbeterprocessen. “Daar word ik altijd weer blij van,” beaamt hij. “Net als van lekker eten en koken voor vrienden en familie.

De eerste stap is bijna altijd inspiratie en ontdekking”, legt hij uit. “Met ons simulatiespel laten we een klant kennismaken met de kracht van SAP S/4HANA. Van daaruit begeleiden we een klant stapsgewijs naar zijn specifieke doelen.” Die werkwijze is volgens hem een succesrecept. En recepten, die zijn aan hem wel besteed. Naast wandelen, joggen en padel maak hij graag tijd vrij om te koken voor familie en vrienden. In die hobby vond hij ook inspiratie voor zijn werk. “Elke chef-kok zal beamen dat een goede mise-en-place 80% van het werk is. Een goede voorbereiding is dus veel meer dan het halve werk en bepaalt voor het grootste deel je succes.”

Er zijn meer raakvlakken tussen Henk’s werk en zijn passie voor koken. SAP S/4HANA biedt namelijk veel ‘ingrediënten’ waarmee je allerlei gerechten naar eigen smaak of behoefte kunt maken. De klant bepaalt wat op tafel komt, het ‘keukenteam’ zorgt vanuit de kennis en ervaring dat dit goed en soepel gebeurt. Of zoals Henk het verwoordt: “Als business consultant vertrek ik altijd vanuit de proceskant. Ik bekijk samen met de klant waar en hoe we een proces kunnen verbeteren. Het blijft mooi om klanten te begeleiden en projecten te coördineren totdat we samen het glas kunnen heffen op een succesvolle implementatie.

Tobias Pauwels

“Connecties maken en netwerken”

Als Sales Team Lead focust Tobias zich voornamelijk op de Net New Names. Dat betekent dat hij op zoek gaat naar bedrijven die een nieuw ERP zoeken. In zijn vrije tijd zoekt hij geen bedrijven, maar nieuwe culinaire hotspots.

Tobias Pauwels, Sales Team Lead en Bourgondiër

Als Sales Team Lead focust Tobias zich voornamelijk op de Net New Names. Dat betekent dat hij op zoek gaat naar bedrijven die een nieuw ERP zoeken. In zijn vrije tijd zoekt hij geen bedrijven, maar nieuwe culinaire hotspots.

Tobias heeft veel overtuigingskracht doordat hij gelooft in het product waar hij mee werkt. “Ik laat nieuwe bedrijven graag de kracht van SAP S/4HANA zien”, vertelt Tobias. “Daarbij is kennis van het product en kennis van onze organisatie belangrijk. Als klanten bijvoorbeeld een probleem hebben, zoek ik intern de juiste consultant om het probleem op te lossen.”

In zijn vrije tijd geniet hij van lekker eten en drinken. “Als ik niet aan het werk bent, vind je me in een restaurant of met vrienden aan de barMet mensen om me heen voel ik me goed. Ik ben een echte netwerker en leg graag connecties tussen mensen. Er kan namelijk iets heel moois ontstaan als je de juiste mensen op het juiste moment aan elkaar voorstelt.

Mathias Verbiest

“Realistische doelen stellen”

Conversion Architect Mathias Verbiest helpt organisaties om de stap naar SAP S/4HANA te maken. Als Mathias niet werkt, klimt hij graag op de fiets. Een stevige fietstocht en een S/4-conversie hebben best wel wat overeenkomsten, zo blijkt.

Mathias Verbiest, SAP S/4HANA Conversion Architect en fietser

Mathias helpt organisaties om de stap naar SAP S/4HANA te maken. Als hij niet werkt, klimt hij graag op de fiets. Een stevige fietstocht en een S/4-conversie hebben best wel wat overeenkomsten, zo blijkt.

De fietssport en de conversie naar het next-gen ERP-platform van SAP hebben best veel overeenkomsten, stelt Mathias. “Om je doelen te bereiken is het niet genoeg om een dure fiets of een uitstekende conditie te hebben.” Wat je wel moet doen? “Kiezen voor de gulden middenweg en realistische doelen stellen met wat je in huis hebt. Dat is niet enkel van toepassing tijdens een fietstocht. Ook voor een conversie van S/4HANA moet je alles goed afwegen.