Certificeringen

Certificeringen van Ctac op een rij

Hieronder tonen we graag de certificaten van Ctac op gebied van informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement, uitbesteding en (personeels-) administratie.

SAP outsourcing operations certificeringen

SAP heeft in 2022 de SAP outsourcing operations certificeringen voor Ctac verlengd.

Het gaat om de volgende certificeringen (allen geldig t/m 29 februari 2024):

 • SAP-certified provider of Cloud and Infrastructure Operations – Level: excellent
  Bekijk het certificaat hier.
 • SAP-certified provider of Hosting Operations – Level: excellent
   Bekijk het certificaat hier.
 • SAP-certified provider of SAP HANA Operations – Level: excellent
  Bekijk het certificaat hier.
 • SAP-certified provider of SAP Business Suite Solutions Operations
  Bekijk het certificaat hier.
 • SAP-certified provider of SAP S/4HANA Solutions Operations
  Bekijk het certificaat hier.

ISO 27001 Informatiebeveiliging

Ctac is ISO-gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001). Omdat de techniek zich voortdurend ontwikkelt, moeten de ISO-normen meeveranderen. Deze kwaliteitsprocessen zijn bij Ctac zo goed ingeregeld, dat Ctac helemaal klaar is voor de normen die volgend jaar van kracht worden. ISO 27001 focust zich op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data, mensen en middelen. Omdat wij al deze zaken hoog in het vaandel dragen, wordt hier enorm veel zorg aan besteed binnen Ctac. Dat varieert van nauwkeurige procesbeschrijvingen en de inzet van cryptografie tot duidelijk belegde verantwoordelijkheden. Bekijk het certificaat dat wij hebben ontvangen van KIWA.

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

Ctac B.V. is ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement- systeem van een organisatie en geeft aan of een organisatie voldoet aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. ISO9001 is tevens zeggen wat je doet, doen wat je zegt en het vervolgens ook bewijzen. Dat is nu precies waar Ctac voor staat. Bekijk het certificaat dat wij hebben ontvangen van KIWA.

ISAE 3402-rapportage

Ctac is door KPMG ISAE 3402 geauditeerd en heeft deze type 2 audit met een prima rapport doorstaan. ISAE 3402 is een wereldwijd erkende standaard voor uitbesteding. Type I staat voor het bestaan van deze rapportages. Type II staat voor een effectieve werking voor een langere periode (periode van minimaal zes maanden).

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.