Ctac is opgenomen in de 2022 editie van de Giarte IT Xperience (ITX) monitor. ITX, voorheen bekend als Outsourcing Performance, is de jaarlijkse meting van klantbeleving (CX) over de dienstverlening van toonaangevende en snel opkomende IT-bedrijven in de Nederlandse markt. ITX 2022 levert praktische inzichten en inspiratie voor de continue verbetering van klantbeleving. Dit boekwerk is een ankerpunt en kompas voor IT-bedrijven die het verschil willen maken.

Giarte vergelijkt partijen, waaronder Ctac, zo eerlijk mogelijk met heldere classificatie. Ze tonen aan de markt de top in elke klasse. Daarnaast beschrijven en publiceren ze klantcases. Die verhalen zijn van invloed op de wijze van oriëntatie, selectie, aanbestedingen en samenwerking. Zo wordt ook de samenwerking met Ctac klant Boretti uitgebreid toegelicht in dit prachtige naslagwerk.

Wil u zelf ook een fysiek exemplaar de Giarte ITX Monitor 2022 bemachtigen? Neem dan contact op met uw Ctac accountmanager. We wensen u alvast veel leesplezier!