Expertise

Bynder DAM

Stroomlijn de creatie van je digitale content.
1 centrale opslagplek
Stroomlijn je creatieve processen
Structureer digitale werkzaamheden
Thijs Paepen

Data Adviseur

Neem contact op

Zorg voor digitale content van hoge kwaliteit met Bynder DAM

Klanten komen op allerlei plekken in aanraking met jouw merk. Het aantal touchpoints groeit met de dag. Het wordt daarom steeds uitdagender om (digitale) content op alle kanalen consistent te houden. Om die reden is het belangrijk dat content centraal wordt onderhouden. Zoals het ook belangrijk is om te zorgen dat alle digitale assets aan dezelfde hoge kwaliteitseisen en merkrichtlijnen voldoen.

Afdelingen Marketing en Branding ervaren vaak uitdagingen rondom de efficiëntie, planning en uniformiteit van de content die wordt ontwikkeld, beheerd en gepubliceerd. Denk aan het snel vergaren van de juiste afbeeldingen voor een campagne, het samenwerken met externe partners en delen van content of het bewaken van ontwerprichtlijnen. Bynder DAM brengt daar verandering in.

Efficiënter werken

Of je nou bezig bent met rebranding, merkpositionering, een digitale transformatie of grootschalige groei, Bynder DAM stelt je marketing- en branding afdelingen in staat efficiënter te werken. Met Bynder DAM zorg je voor een uniformele aanpak voor al je marketing- en campagne-werkzaamheden. Het is de digitale werkbank in de cloud voor jouw organisatie.

Bynder brand portal

Bynder DAM maakt het mogelijk om merkconsistentie te waarborgen, vindbaarheid van assets in één single source of truth te vergemakkelijken, eenvoudig assets te delen met klanten, partners of leveranciers en creatieve processen te stroomlijnen.

Steeds meer organisaties maken gebruik van Bynder DAM om vlot digitale content te beheren en in het juiste format te distribueren naar tal van marketing- en sales kanalen, zoals e-commerce, web, e-mail, social media en print. Bynder DAM staat in de markt bekend als uiterst gebruiksvriendelijk, is snel te implementeren en zorgt ervoor dat content op een uniformele manier klaar staat voor distributie.

Tientallen integraties met Bynder

Om het maximale uit Digital Asset Management te halen, is het belangrijk om een tool aan te schaff en die eenvoudig aansluit op je bestaande platformen. Op die manier verklein je de kans op fouten én is er meer tijd om je bedrijf te laten groeien. Inmiddels zijn er tientallen systemen waar Bynder DAM probleemloos mee integreert, van CMS en PIM tot creatieve tools.

Gecertificeerd partner

Bynder partner Ctac helpt een breed scala aan klanten in diverse sectoren om hun ambities met succes te realiseren. Gepassioneerd door technologie en met het oog op de bedrijfsprocessen werken we op het snijvlak van business en ICT. Wij ontwikkelen en implementeren branchespecifieke en bedrijfsprocesmatige oplossingen.

Meer informatie?

Wil je jouw digitale assets soepel beheren op één centrale plek? Heb je behoefte aan Digital Asset Management van wereldklasse?

Dan helpen de DAM-experts van Ctac je graag op weg.

Neem contact op met Thijs Paepen

Danny Pieters

Data Specialist